Galaxy S10 Cihazlarda Always On Display Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

Galaxy S10 Cihazlarda Always On Display Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-22 18:02:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazlarda Always On Display özelliğini nasıl kullanırız. Sorumuzun yanıtını yazımızın içeriğinde öğreneceğiz. Always On Display özelliği Samsung markalı akıllı cihazların üst düzey Galaxy modelli akıllı cihazlarda sadece bir kaç yıldır yer alıyor. Always On Display özelliği sayesinde akıllı cihazınızın ekranı kapalıyken de işinize yarayacak bilgileri görüntüleyebiliyorsunuz. Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz dönemlerde AOD'ye birçok yeni özelik kazandırdı. Galaxy S10 modelli akıllı cihazlarda Always On Display uygulamasını kendi tercihleriniz doğrultusunda özelleştirmek için birçok seçenek mevcuttur. Akıllı cihazınız üretilirken zaten birçok işlevsel özellik ile tasarlanıyor. Fakat arka planda bilmediğimiz çeşitli özelliklerde vardır. Bunları öğrenmek için biraz araştırma yapmak son derece faydalı olacaktır. Always On Display özelliği Samsung Galaxy S10 mobil cihazlarda kullanıcıların isteği doğrultusunda kullanılan fonksiyonel özelliklerden biridir. Bu özelliği aktif hale getirerek akıllı cihazınızı kendi tercihinize göre kolaylıkla özelleştirebilirsiniz. 

LG G6 Always On Display Özelliği Nasıl Açılır?LG G6 Always On Display Özelliği Nasıl Açılır?

Always On Display, özelliği Galaxy S10 telefonlarda nasıl kullanılır?

Always On Display özelliğini kullanmak isterseniz Galaxy S10 telefonunuzda etkinleştirme işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Etkinleştirme işlemi için aşağıdaki adımları takip edin.

- Uygulama listesine ya da ana ekranda yer alan Settings menüsüne gidin

-Burada Look Screen seçeneğine geçiş yapın.

- Burada yer alan Always On Display seçeneğini aktif hale getirin. 

Always On Display seçeneğini özelleştirmek

Galaxy S10'da Always On Display'i Özelleştirmek

Samsung, son yıllarda ürettiği Galaxy serisinin Always On Display seçeneği içerisinde birçok özelleştirme sunmaktadır. Özelleştirme işlemlerini yapmak adına birçok fırsat sizi bekliyor olacak. Always On Display özeliğinin açık kalmasını sağlayabilir ya da aynı zamanda geceleri kapatma seçeneğini tercih edebilirsiniz. Akıllı cep telefonunuzun ekranına dokunduğunuz anda Always On Display'in açılmasını tercih edebilir ve 30 saniye boyuca da ekranda görünüp daha sonra kapanmasını sağlayabilirsiniz. Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazınızda bulunan Always On Display seçeneğini kendi tercihlerinize göre özelleştirmek isterseniz aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 

- Lock screen ayarlarında Always On Display'e dokunun.

- Display mode ile tercihlerinize devam edin.

- Seçenekler arasından dilediğiniz ekran modunu seçebilirsiniz.

Bu özelleştirmeleri gerçekleştirdikten sonra renk ve saat ayarlarında da özelleştirmeler yapabilirsiniz. 

- Lock screen ayarlarında Always On Display'e dokunun.

- Clock style'i seçin.

- Always On Display'e dokunun.

- Listede yer alan seçenekleri değerlendirerek beğendiğiniz saat yüzünü seçin.

- Dilediğiniz bir rengi tercih edebilirsiniz.

- Kaydetmek için Done butonunu kullanın.

Always On Display'in bu özellikleri hakında özelleştirme işlemlerinizi gerçekleştridikten sonra ekranda görüntülenecek bildirimler, yürütülen şarkı, hava durumu bilgisi, alarmlar gibi unsurları da kendi tercihleriniz doğrultusunda düzenleme yapabilirsiniz. 

- Settings menüsündeki Lock screen'e gidin.

- FaceWidgets'ı bulun ve üzerine dokunun.

- Always on Display'de yer almasını istediğiniz ögeleri buradan etkinleştirebilirsiniz.

Akıllı cihazınızdan bu şekilde işlemler yaparak akıllı cihazınızın kullanımı çok daha fonksiyonel bir hale getirebilirsiniz. Sadece bir kaç dokunuş ve çok daha kullanışlı akıllı cihaz elde etmek için değerlendirmeleri yaparak ilerleyin. 

 


Samsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda TükendiSamsung'un Katlanabilir Telefonu Galaxy Fold Satışa Çıktığı Anda Tükendi
Samsung'dan 2 yeni telefon: Galaxy A40s ve Galaxy A60Samsung'dan 2 yeni telefon: Galaxy A40s ve Galaxy A60

PAYLAŞ