Galaxy Note serisinin geleceği hakkında Samsung'tan kafaları karıştıran paylaşım - Haberler - indir.com

Galaxy Note serisinin geleceği hakkında Samsung'tan kafaları karıştıran paylaşım

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-21 21:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

2021 yılının sonlarında resmi olarak çıkması beklenen Samsung Galaxy Note 21 Ultra modelinin sağlam kaynaklara göre hiç çıkmayacağı konusu gündeme geldi. Güney Koreli akıllı telefon üretici markası Samsung, geçtiğimiz ağustos aylarında 2021 yılında bir Samsung Galaxy Note 21 ailesi modelini sunmayacak şeklinde haberler gündeme gelmişti. Bu durum haricinde üç farklı kaynağa dayanana habere göre Samsung’un Galaxy Note ailesini sonlandıracağı ifade edilmişti. Samsung’un geleceğini Note serisi yerine katlanabilir modeller üzerine modelleyeceği iddia ediliyordu. Galaxy Z Fold serisi olarak devam etmesi beklenen bu modellerin yanı sıra 2021’de bir Galaxy Note 21 Ultra da geleceği söylenmişti.

Ancak bu Samsung’a yönelik kaynak Ice Universe göre ise bu durum gerçekleşmeyecek. Kaynağa göre Galaxy Note serisinin yolunun sonuna gelindiğibi belirtiliyor. Konu hakkında kafalar bir hayli karışıkken, şirketin diğer serilerine de S Pen desteği getirmesi efsane Note serisinin artık sonlanacağı sinyallerini ortaya çıkarıyor.

Samsung Galaxy Note akıllı telefonların 2021'de üretimi durduruluyor mu?Samsung Galaxy Note akıllı telefonların 2021'de üretimi durduruluyor mu?

Samsung Galaxy Note ailesi tamamen rafa kaldırılabilir

Samsung’un Note serisini diğer modellerden ayıran en önemli özelliği olan S-Pen özelliği diğer modellere de geliyor. Konu hakkında bir resmi açıklama da bulunurken, şirketin 2021 yılına doğru tanıtacağı yeni Galaxy Z Fold 3 modelin de de kesin olarak S Pen yuvası yer alacak. Tanıtılması kesin olarak beklenen yeni model Galaxy Note cihazında olduğu gibi S-Pen yuvasına sahip olacak. Kısa süre önce gelen Galaxy S21 Ultra modelinde de S-Pen desteği sunulduğunu belirtelim. Ancak bu modelde S-Pen gövdeye değil ayrı bir kılıfla geldiğini söyleyelim.

Bakalım Güney Koreli şirket Samsung, Note ailesini rafa kaldırarak yeni modellerin çoğunda S-Pen desteğini sunacak mı göreceğiz. Şuan için şirketin amiral gemisi modelleri hakkında açıklamalarının bu şekilde olduğunu belirtelim.


Samsung Galaxy Note serisinin geleceği hakkında açıklama yaptıSamsung Galaxy Note serisinin geleceği hakkında açıklama yaptı
Galaxy Note 20 serisi için Android 11 arayüzü yayımlandıGalaxy Note 20 serisi için Android 11 arayüzü yayımlandı

PAYLAŞ