Galaxy Note 9'un tanıtım sunumu bir gün önce sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'un tanıtım sunumu bir gün önce sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 18:09:16
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Bugüne kadar tasarımından teknik özelliklerine kadar her özelliği ile sızdırılan Galaxy Note 9 şimdi de tanıtım sunumu ile gündemde. İşte detaylar.

Türkiye saati ile yarın saat 18.00’da Galaxy Note 9, Samsung tarafından resmi olarak tanıtılacak. Günler öncesinden başlayan tanıtım duyuruları ile birlikte telefon için beklentiyi yükseltmek isteyen Samsung, sızıntılara da engel olamıyor. Öyle ki internete düşen son görüntülerde Samsung tarafından yarın tanıtımda kullanılacak olan sunum görüldü.

Ön siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldüÖn siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldü

Galaxy Note 9 tasarımı görüldü

Galaxy Note 9 tanıtılmadan tanındı!

Galaxy Note 9 için hazırlandığı görülen sunumlarda telefon ile ilgili farklı özelliklere yer verilmiş. Bugüne kadar farklı markaların yeni telefonları için bilgi sızdırılması çok sık görülen bir durum olduğu için Galaxy Note 9 sızdırmaları garipsenmese de ilk defa bir sunum sızdırıldı. Bu durum için Samsung cephesinden herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği bilinmese de sızdırmanın şirket içinden olabileceği de konuşuluyor.

Galaxy Note 9'un kutusu sızdırıldı!

Paylaşılan sunumlarda Galaxy Note 9 için farklı özelliklere değinilirken bu özellikler şöyle; Bluetooth destekli S Pen, kameradaki yeni işlevler, arka yüzdeki çift diyaframlı lens, bir USB Type-C HDMI kablosuyla büyük ekrana bağlayabilme ve PC deneyimi. Bugün sızan kutu içeriğinde de USB Type-C HDMI kablosu görülmüştü.

İşte Galaxy Note 9'un tanıtım sunumu 

Büyük gün yarın!

Sızdırmalara karşın yarın yapılacak tanıtım için herhangi bir soru işareti bulunmuyor ve heyecan devam ediyor. İndir.com olarak lansman ile ilgili tüm detayları aktarmaya devam edeceğiz.


Galaxy Note 9 Value Pack kutu içeriği belli oldu!Galaxy Note 9 Value Pack kutu içeriği belli oldu!

PAYLAŞ