Galaxy Note 9'un, sızıntılar doğrultusundaki görüntüsü - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'un, sızıntılar doğrultusundaki görüntüsü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 12:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung'un yaz bitmeden tanıtacağı düşünülen Galaxy Note 9, bugüne kadar pek çok sızıntı haber ile gündeme geldi. Cihazın teknik özelliklerinden nasıl görüneceğine dair birçok haber duyuldu. Kısa bir süre önce, batarya gücüne dair çıkan söylentilerde, 4000 mAh bataryaya sahip olacağı bilgisi elde edildi. Bilginin % 100 doğru olduğu savunulsa da tanıtılmadan öğrenmek imkansız görünüyor. ayrıca bu bilginin doğru çıkması halinde, Samsung bugüne kadar ki en güçlü bataryaya sahip cihazını piyasaya sürmüş olacak. Galaxy Note 9'un daha önce nasıl görüneceğine ilişkin bazı haberler de ortaya çıktı. Kılıf görüntüsü sızdırılan Note 9'un arkada yatay kameraya sahip olacağı düşünülüyor.

Galaxy Note 9'a dair tüm sızıntılardan yola çıkarak, cihazın nasıl görüneceğine dair bir görsel ortaya çıkarıldı. Bu görsel, Tech Configurations tarafından Youtube kanalında paylaşıldı. Teknoloji dünyasının Note 9'dan beklentileri oldukça yüksek. Sızıntı haberlerin doğru çıkması halinde de Note 9 beklentileri karşılayabilir. Tech Configurations tarafından sızıntılar doğrultusunda paylaşılan Note 9 görseline bakıldığında, cihazın önceki nesle benzediği görülüyor.

Cihazın ekran boyutunun 6.38 inç ve AMOLED ekran olması bekleniyor. Bununla birlikte,  diğer teknik özelliklerine bakılırsa, 64GB ve 128GB seçeneklerine sahip olacak olan Note 9, 12 mp + 12 mp çift kamera ile geleceği biliniyor. Ön tarafta da 8 mp değerde bir kamera bekleniyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi bataryasının da 4000 mAh kapasiteli olması iddialar arasında yer alıyor. cihazın merakla beklenen tanıtımı sonrasında, bu bilgilerin doğruluğu da anlaşılmış olacak.





PAYLAŞ