Galaxy Note 9'un pil gücü kesinleşti - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'un pil gücü kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-23 11:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Samsung'un bu yıl tanıtacağı ikinci amiral gemisi olan Galaxy Note 9'un tanıtım tarihine oldukça kısa bir süre kaldı. Cihazın bugüne kadar pek çok teknik ve tasarımsal özellikleri sızdırıldı. Birçok kez basın görselleri ile gündeme geldi ve bu sayede, Samsung'un kullanıcıların karşısına nasıl bir amiral gemisi ile çıkacağı konusunda az çok bilgi sahibi olundu. Ortaya atılan iddialardan birisi, cihazın pil gücüne dairdi ve bu iddianın doğruluğu konusunda, yüzde yüz garanti verilmişti. Bu bilgiye göre de Galaxy Note 9 4000 mAh pil gücü ile gelecek ve Samsung cihazlar arasında en iyi pil gücüne sahip olacaktı.

Samsung'un iddia edilen 4000 mAh pil gücü doğru çıktı

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden Samsung, bu yılın ikinci amiral gemisi Galaxy Note 9 ile yakında teknoloji severlerin karşısına geçecek. Cihazın sızdırılan pek çok bilgisinden birisi, pil gücüne dair olmuştu. Nisan ayından beri gündeme gelen konulardan biri olan Note 9'un pil gücünün 4000 mAh olacağı söylenmişti. Bu bilgi, Brezilya'daki Ulusal Telekomünikasyon Ajansı tarafından sunulan belgelerle beraber netlik kazandı. Bu belgelere göre, Galaxy Note 9 kesin olarak 4000 mAh pil gücüne sahip olacak.

Söylentiler, aslında yaklaşık bir ay önceye kadar doğrulanmış fakat resmi bir belge sunulmamıştı. ANATEL, bu bilgiyi resmi bir belge ile tasdiklemiş oldu. Bu bilgi, kullanıcıları sevindiren bir haber oldu. 4000 mAh pil gücünün aynı zamanda Quick Charge 4.0 desteği ile destekleneceği, daha önce sızdırılan bilgiler arasındaydı. Fakat bu bilgi henüz doğrulanmış değil. Merak edilen diğer detayların tümü, 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan tanıtım etkinliğinde aktarılacak.





PAYLAŞ