Galaxy Note 9'un fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'un fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-18 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Tanıtımına bir aydan daha kısa bir zaman kalan Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9, merakla bekleniyor. Samsung, en son çıkan amiral gemisi Galaxy S9 ile beklediği başarıyı yakalayamamıştı. Galaxy S9 için geçtiğimiz haftalarda yayınlanan satış rakamlarına bakıldığında, satışların pek iyi gitmediği görüldü ve bu nedenle cihazın fiyatında da indirime gidildi. Şimdi Samsung cephesi için gündemin odağında Galaxy Note 9 bulunuyor. 9 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan Note 9'a dair bugüne kadar pek çok sızıntı bilgi gündeme geldi. Bunların arasına şimdi bir yenisi daha eklendi ve cihazın fiyat etiketi ortaya çıktı.

Mağaza temsilcileri, Galaxy Note 9'un fiyat etiketini açıkladı

Galaxy Note 9 için, 9 Ağustos tarihinde Samsugn tarafından bir etkinlik düzenleneceği biliniyor ve bu etkinlik kapsamında cihazın bütün merak edilen detayları paylaşılacak. Etkinliğe bir aydan daha kısa bir süre kalmışken, yeni bir sızıntı haber daha gündeme geldi. Üstelik bu kez, cihazın en merak edilen detaylarından biri olan fiyatı ortaya çıktı.

Sızıntı bilginin Polonya kaynaklı olduğu biliniyor. Teknoloji sitesi  Spider's Web tarafından ulaşılan iki mağaza temsilcisi, cihazın fiyat etiketini söyledi. Bu kapsamda verilen bilgilere bakılırsa Galaxy Note 9 4.300 Polonya Zlotisi (PLN) fiyata sahip olacak. Dolar bazında bu rakam, 1.160 dolar ediyor. Türk Lirası bazında bakarsak da bu rakam şu anki kurla 5 bin 543 Türk Lirası'na denk geliyor. Cihaz tam olarak bu fiyatla mı piyasaya sürülür bilinmiyor. Fakat bu bilgi, Note 9'un fiyat aralığı hakkında bilgi sahibi olunmasını sağladı. Güney Kore tarafından gelen bilgilere bakılırsa, 9 Ağustos'ta tanıtılacak olan Galaxy Note 9, 24 Ağustos tarihinde de piyasaya çıkacak.





PAYLAŞ