Galaxy Note 9'a Yeni Güncelleme Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'a Yeni Güncelleme Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un son amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9 serisi için yeni bir güncelleme yayınlandı. Google’ın en yeni işletim sistemi olan Android 9.0 Pie sürümü Note 9 için beklenirken şimdi gelen yeni güncelleme neler sunuyor gelin bakalım. Samsung’un pazarda Galaxy S serisi haricinde birde Galaxy Note ailesi bulunuyor. Bu serinin en son ve güçlü modeli olan Galaxy Note 9 için ise yepyeni bir güncelleme daha sunuldu. Güney Koreli şirket özellikle amiral gemisi modellerin güncelliği ve güvenliği noktasında sıkı bir önem gösterirken yakın zamanda sunulması beklenilen Android 9.0 Pie sürümünün hala gelmediğini söyleyelim. Ancak geliştirmelerin sürdüğünü ve Pie 9.0’ın yakın zamanda amiral gemisi modellerine sunacağı bekleniyor.

Galaxy Note 9 Yeni Güncelleme

Samsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime GittiSamsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime Gitti

Yeni güncellemenin N960FXXU2ARJ7 yapı numarası ile geldiğini görüyoruz. Android 8.1.0 Oreo sistemi ile çalışan bu güncelleme 418 MB boyuta sahip olarak geliyor. Güncelleme daha çok Note 9 modellerin güvenlik tarafına iyileştirmeler sunuyor. Galaxy Note 9 serisinin şuana kadar almış olduğu üçüncü yazılım güncellemesi söz konusu bu güncelleme oluyor. Bir süre önce de sunulan ikinci yazılım güncellemesinde cihazda yer alan kamera kalitesi iyileştirilerek ters ışık performansı ile beraber HDR kontrolü tarafında çeşitli geliştirmeler yapılmıştı.

Cihaza sunulan ilk yazılım güncellemesi ile beraber ise Ultra ağır çekim modu için bazı yeniliklerin geldiğini görmüştük. Samsung’un bu amiral gemisi için Android 9.0 Pie güncellemesi sunması beklenirken geçtiğimiz hafta tanıtılan yeni One UI arayüzü de bu modele sunulacağı resmi olarak belli oldu. Android 9.0 Pie ile beraber birçok yeniliğin yanı sıra Galaxy Note 9 ile beraber Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Note 8 serilerine yeni One UI kullanıcı arayüzü de sunulmuş olacak.


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak
Güncel Galaxy Note 9 Satış RakamlarıGüncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları
Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu GözüktüSamsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

PAYLAŞ