Galaxy Note 9'a güncelleme ne zaman gelecek - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'a güncelleme ne zaman gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-16 19:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Samsung’un yeni akıllı telefon arayüzü olan One UI, şirketin 2 ay önceki geliştirici konferansında tanıtılmıştı. Amdroid 9 Pie işletim sistemini temel alan arayüz, büyük ekranlarda kullanımı oldukça kolaylaştıran bir arayüz. Samsung Galaxy S9’un One UI beta sürümü 2018 yılının Kasım ayında başlamıştı. Bu sayede bizde One UI arayüzünü yakından görme şansı yakaladık.

Bugünlerde Samsung hakkında çıkan birçok haber var. Bunlardan bir tanesi de akıllı telefon pazarının devlerinden olan Samsung’un Android 9 Pie güncellemesini alacak cihazlar için planları ortaya çıktı. Ortaya çıkan planlarda ise Samsung’un en son amiral gemisi olan Samsung Galaxy Note 9’un en yukarıda olduğunu bize kanıtlamış oluyor. Samsung Galaxy Note 9, One UI arayüzü güncellemesini, söz verildiği gibi 2019 yılının Ocak ayında alacak. NE var ki Türkçe web sitesi olan guncelmiyiz.com tarafından yayınlanan bir bilgiye göre bahsettiğimiz buy planda küçük bir değişiklik olabilir.

Galaxy Note 9'a Yeni Güncelleme YayınlandıGalaxy Note 9'a Yeni Güncelleme Yayınlandı

Site tarafından verilen tarih, Türkiye için geçerli olabilir

Akıllı telefon üreticisi şirket Samsung, kendi tarafından işletildiği düşünülen bu sitede Samsung2un şimdiki bütün ve planlanan akıllı telefon güncellemeleri yer alıyor.ğBahsi geçen sayfada Samsung galaxy Note 9 hakkında paylaşılan bilgiler, akıllı cihazın planlanan güncelleme tarihi olarak 2019 yılının 1 Şubat tarihi gösteriliyor. Ancak verilen bu tarih daha önceden yayınlanan raporlar ile tamamen çelişiyor. Ne var ki dikkat etmemiz bir huşu, site tarafından verilen bu tarih yalnızca Türkiye için geçerli olabileceği gibi, tüm dünya ülkeleri içinde geçerli olabilir.


Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme GeliyorGalaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor
Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!

PAYLAŞ