Galaxy Note 9 Value Pack kutu içeriği belli oldu! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 Value Pack kutu içeriği belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-08 13:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

9 Ağustos’ta tanıtımı yapılacak Galaxy Note 9 için Value Pack içeriği de belli oldu. İşte uzun zamandan beri merak edilen gizemli paket.

9 Ağustos saat 18.00 itibari ile tüm soru işaretlerinin son bulacağı Galaxy Note 9 için yeni bir sızdırma daha yapıldı. Tanıtıma çok az kala yapılan bu sızdırma ile birlikte telefon ile birlikte sunulacak Galaxy Note 9 Value Pack içeriğine ulaşmak mümkün olurken Samsung’un bu konuda oldukça cömert olacağı görüldü.

Galaxy Note 9'un fiyatı belli olduGalaxy Note 9'un fiyatı belli oldu

Galaxy Note 9 için ısınma önlemi!

Galaxy Note 9 Value Pack içeriği ne?

Konuyla ilgili detaylar yine Reddit üzerinden paylaşıldı. Wan997 kullanıcı adı ile yapılan paylaşımlarda ön sipariş veren kullanıcılara Galaxy Note 9 Value Pack dahilinde yaklaşık 1.500 TL değerinde kablosuz kulaklık hediye edilecek. Şu anda satış fiyatı 299 dolar olarak açıklanan AKG Y50 BT model kablosuz kulaklık Galaxy Note 9 Value Pack ile sunulacak. Bu seçeneği istemeyen kullanıcılar için alternatif de hazırlayan Samsung isteyenlere 15.000 Fortine Bucks hediye edecek. Eğer kullanıcılar bu iki seçeneği de istemiyorsa cihaz fiyatında 99 dolarlık bir indirim yapılacak. Sadece ön siparişe özel olan Value Pack içeriğinde üstelik HDMI kablo da var. Dex özelliği ile telefon alanında fark yaratan Samsung’un USB Type C’yi HDMI’a çeviren kablosu sayesinde özelliğin kolayca kullanımını sağlayacak.

Galaxy Note efsanesi nasıl doğdu? İlk günden bugüne Note serisi

Merak ediliyor!

Cihaz yenilen S-Pen, 6.4 inç’lik ekranı ve kamerasıyla merak edilirken tüm özellikler yarın itibari ile gün yüzüne çıkacak.


Galaxy Note 9'un pil gücü kesinleştiGalaxy Note 9'un pil gücü kesinleşti
Fortnite, Galaxy Note 9'a özel olarak gelecekFortnite, Galaxy Note 9'a özel olarak gelecek

PAYLAŞ