Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 13:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Tanıtımı henüz dün gerçekleşen Samsung Galaxy Note 9, Türkiye için siparişe açıldı ve fiyatı da net olarak görüldü.

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 tanıtımını dün itibariyle gerçekleşti. Cihazın merak edilen tüm teknik ve donanımsal özellikleri de görülmüş oldu. Samsung birçok özelliği ile teknoloji dünyasının ilgisini üzerine toplamayı başardı. Özellikle soğutma sistemi birçok kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Soğutma özelliği, hem Samsung’un 4000 mAh gücündeki bataryasının hem de cihazın ısınmasına engel olacak. Cihazın ısınmasının önüne geçilince de kullanıcılar performans düşüklüğü ile karşı karşıya kalmayacak. Bu durum özellikle mobil oyun severler için iyi olabilir.

Galaxy Note 9’un Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne kadar olacağı merak ediliyordu. Galaxy Note 9’un Türkiye için ön siparişe açılması ile birlikte, fiyat da net olarak görülmüş oldu.

Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı ne kadar?

Galaxy Note 9 dün itibariyle tüm ayrıntıları ile gün yüzüne çıktı ve bugün de Türkiye için ön siparişe açıldı. Lansmanda da gösterildiği gibi cihazın 512 GB ve 128 GB olmak üzere iki versiyonu bulunuyor. Samsung 512 GB’lık versiyon sunsa da SD kart desteğini de veriyor. Böylece isteyenler 1 TB’a kadar yükseltebiliyor.

Türkiye için cihazın ön siparişe açıldığı fiyatlardan söz etmek gerekirse, 128 GB versiyonu için, 6 bin 499 TL ödemek gerekiyor. Tercihini 512 GB’lık versiyondan kullananlarsa, bin lira fazla verip 7 bin 499 TL ödeyecek. Ön sipariş avantajı olarak da 799 TL fiyata sahip olan Gear IconX (2018) kulaklık hediye edilecek. Samsung bunun yanında ön sipariş verenlere 500 TL’lik hediye çeki de veriyor ve eski cihazını getirenlere 3 bin 750’ye kadar indirim de sunabiliyor. Bu avantajlar göz önünde bulundurulduğunda, Galaxy Note 9’un fiyatı 5 bin 200 liraya denk geliyor.





PAYLAŞ