Galaxy Note 9 Türkiye'de kaç para olacak? İşte belirlenen etiket fiyatı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 Türkiye'de kaç para olacak? İşte belirlenen etiket fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 14:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından bugün tanıtımı yapılacak Galaxy Note 9 için Türkiye’deki fiyat bilgisi belli oldu. İşte yeni model ile ilgili detaylar.

Yaklaşık 10 saat sonra tanıtım ile birlikte tüm dünyaya duyurulacak Galaxy Note 9 modeli için Türkiye’deki etiket fiyatı belli oldu. Artan kur nedeniyle telefonun kaç paradan satılacağı büyük bir merak uyandırmıştı. Yayınlanan yeni ilanlar ile birlikte telefon için bu soru işaretleri de son buldu.

Ön siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldüÖn siparişe açılan Galaxy Note 9 tasarımı görüldü

Galaxy Note 9 Value Pack kutu içeriği belli oldu!

Gözler New York’ta olacak

New York’ta düzenlenecek Unpacked etkinliği ile birlikte tanıtımı yapılacak Galaxy Note 9 modeli, markanın son dönemlerdeki en büyük umutlarından birisi halinde. Özellikle önceki modellerinde yaşadığı sorunlar göz önünde bulundurulduğunda Galaxy Note 9 ile birlikte markanın yüksek satış rakamlarına ulaşması hedefleniyor.

Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı MediaMarkt’ta belli oldu!

Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı için Samsung cephesinden herhangi bir açıklama ya da sızdırma gelmese de MediaMarkt Türkiye bu konuda öncü oldu. İnternet sitesinde yer alan yeni Galaxy Note 9 fiyat bilgisi ile birlikte yayınlandı. Bu ilana göre Galaxy Note 9 modeli Türkiye’de 6499 TL’den satışa çıkarılacak. Şu anda MeidaMarkt’te okyanus mavisi, gece siyahı ve lavanta moru olarak 3 farklı versiyonuyla sunulan model için stok tarihi ise 6 Eylül.

Bu fiyat Türkiye için geçerli olacağı gibi artan kurlar Türkiye’deki en büyük risk olarak görülüyor. Son günlerde Dolar’daki yukarı doğru yükseliş sürdüğü için fiyatlarda revize ihtiyacının doğacağı da konuşuluyor.


Galaxy Note 9 için ısınma önlemi!Galaxy Note 9 için ısınma önlemi!

PAYLAŞ