Galaxy Note 9 testlerde kendisini gösterdi - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 testlerde kendisini gösterdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-05 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung'un 9 Ağustos tarihinde ABD New York'ta gerçekleştireceği etkinlik kapsamında en yeni amiral gemisi modeli olan Note 9 serisini tanıtması bekleniyor. Cihaza dair uzun zamandır sızıntı bilgileri gelmeye devam ederken, şimdi ise modelin testleri ortaya çıktı. Samsung'un sevilen telefon serisi olan Note ailesinin en yeni serisi Galaxy Note 9'un yakın zamanda resmi olarak tanıtılacağını biliyoruz. ABD'de üzerinde yapılacak etkinlik ile duyurulacak yeni modelin birçok teknoloji ve üst seviye donanım detaylarına sahip olması bekleniyor. İnternet ortamına düşen Geekbench testleri ile beraber modelde kullanılacak olan donanım özellikleri de meydana çıkmış oldu.

Bu kapsamda Samsung'un Exynos 9819 ve Snapdragon 845 işlemcileri olarak iki farklı versiyon ile modelini tanıtması bekleniyor. Sızan yeni detaylara göre ise SM-N960F kod adı ile gelecek olan cihazın üst seviye bir performans sergilemesi bekleniyor. Kilitsiz Note 9 için test bilgileri sızdırılırken bu kapsamda modelin tekli çekirdek performansında 3716 ve çoklu çekirdek testlerinde ise 8984 puanlarını aldığını görüyoruz. Bu rakamlara göre ise Note 9 serisinin Samsung'un bir başka amiral gemisi ailesi olan Galaxy S9+ serisi ile benzer bir performans sergilemesi bekleniyor. Note 8 serisi ile de önemli farkları bulunacak olan modelin kamera yönünde de ön plana çıkması bekleniyor.

Testlerde ortaya çıkan diğer bilgilere gelecek olursak bu noktada 6 GB RAM ve cihazın Android Oreo 8.1 işletim sistemine sahip olması dikkat çeken unsurlardan birisi oluyor. Modele dair en net bilgilerin 9 Ağustos tarihinde resmi olarak ortaya çıkacağı bilinirken serinin basın davetiyelerinde yer alan videoya göre Stylus Pen kalemi tarafında da oldukça gelişmiş yeniliklerin bizleri karşılaması bekleniyor.





PAYLAŞ