Galaxy Note 9 tasarımından yeni detaylar! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 tasarımından yeni detaylar!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-11 14:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Yılın ilk dönemlerinde S serisini, yaz aylarında da Note serisini tanıtmasıyla bilinen Samsung, Galaxy S9'u 2018'in başlarında kullanıcılarına sunmuştu. Yaz aylarına yaklaşılmasıyla birlikte de teknoloji severler Galaxy Note 9'u beklemeye başladılar. Note 9'a dair yavaş yavaş bilgiler gündeme gelmeye başladı. Geride bıraktığımız günlerde, cihazın ilk tasarımına ilişkin birtakım görseller gün yüzüne çıkmıştı. Bu görsellerden yola çıkarak, cihazın özellikleri ve görünümü hakkında da yorumlar yapıldı. Şimdi, cihazın kılıfı ortaya çıktı ve kılıfından yola çıkarak Galaxy  Note 9'un görünümü hakkında da fikir yürütülebildi.

Galaxy Note 9 çentiksiz ekranla gelecek

Bir süre önce Galaxy Note 9'a ilişkin olarak ortaya tasarımına dair ortaya bir görüntü çıktı ve bu görüntüden yola çıkarak cihazın Note 8 tasarımına benzeyeceği söylendi. Galaxy Note 9'un son çıkan kılıf görüntülerinden yola çıkarak da cihazın sonsuz ekran tasarımına sahip olacağı ve çentiksiz geleceği görüldü. Kılıfın arka tasarımında yatay bir ayrıntı olduğu görülüyor ve bu da kameranın yerleşimiyle ilgili bilgi veriyor. Yatay kameraya sahip olacağı görülen Galaxy Note 9, S9'daki gibi parmak izi okuyucusunu kameranın altına yerleştirmiş. Oysa ki kullanıcılar S9'da bu konuda birtakım eleştirilerde bulunmuş ve bu konumlandırmanın kullanışsız olduğunu söylemişlerdi.

Kılıfta dikkat çeken bir diğer nokta kılıf üzerindeki butonlar. Ses kontrol butonları ve güç butonu, her zamanki şekilde konumlandırılmış görünüyor. Burada dikkat çeken nokta ise güç butonunun karşısına yer alan Bixby butonu. Bunun yanı sıra Bixby tuşunun hemen altında küçük bir buton daha yer alıyor. Bu anlamda butona dair yapılan tahminler, kamera deklanşörü olabileceği yönünde fakat kesin bir bilgi de değil.





PAYLAŞ