Galaxy Note 9 S Pen, uzaktan nasıl kontrol edilir? - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 S Pen, uzaktan nasıl kontrol edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-06 13:59:40
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Geçtiğimiz ay içerisinde çıkış yapan Galaxy Note 9’un, S Pen uzaktan kontrolü için yapmanız gerekenleri sıraladık.

Geçtiğimiz ay 9 Ağustos tarihinde tanıtılan Samsung Galaxy Note 9, kısa bir süre önce de satışa çıkmıştı. Genel anlamda sahip olduğu özellikler ve tasarımıyla, kullanıcıların beğenisini kazanan Galaxy Note 9, S Pen ile de dikkat çekiyor. S Pen, diğer modellere göre çok daha fazla özelliği kullanıcılarına sunuyor. Bunlara örnek olarak Bluettoth özelliği, galeride gezinmenize yardımcı olma, fotoğraf çekme gösterilebilir. Uzaktan yönetme imkanı sunan S Pen’in bu özelliğini nasıl kullanılacağını merak ediyorsanız, izlemeniz gereken adımlar şöyle;

S Pen Uzaktan Kontrol Etme

  1. Öncelikle ayarlara girin ve Gelişmiş Özellikler seçeneğini seçin. Buradan da S Pen ve S Pen Remote adımlarını izleyin.

2. Bu adımlardan sonra karşınıza bir menü gelecek. Düğmeye tıklayın ve ne yapmak istediğinize dair gelen soru ekranındayken, S Pen’in düğmesine basılı tutun. Bu sırada, istediğiniz mesaj işlevlerini, uygulama açmayı ve diğer görevleri gerçekleştirebilirsiniz.

3. Son adımda da S Pen tuşuna tıklayın ve  S Pen uzaktan özelleştirme listesinde yer alan Kamera, Galeri veya Ses Kaydedici seçeneklerine ne olacağını, çift basma ya da tek basış seçeneği ile belirleyin.

Bu adımlar, S Pen’inizi uzaktan kontrol edebilmenizi sağlayacaktır. Ek bir bilgi olarak, S Pen’inizi kullanabilmeniz için şarj etmeniz gerektiğini unutmamalısınız. S Pen, 40 saniye şarj ile 200 tıklama gerçekleştirebilir.





PAYLAŞ