Galaxy Note 9 resmi görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 resmi görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-11 14:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden biri olan Samsung, bir süre sonra yeni modeli Galaxy Note 9'u tanıtmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yıl başında Galaxy S9 modelini kullanıcılarına tanıtan teknoloji devi, Galaxy S9 ile beklediği etkiyi yaratamadı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan 2. Çeyrek gelirlerinde de bu durum somut olarak görüldü ve S9 satışlarının iyi gitmediği anlaşıldı. Bu nedenle Galaxy Note 9 ile bu durumun bozulup bozulmayacağı  da merak ediliyor. Note 9'a ilişkin bugüne kadar pek çok haber teknoloji dünyasının gündeminde yer aldı. Özellikle sızıntı haberler görülen Note 9'un, şimdi de resmi görselinin sızdırıldığı iddia edildi.

Galaxy Note 9, Galaxy Note 8'e benzeyecek

Ağustos ayının başlarında meraklılarının karşısına çıkacak olan Galaxy Note 9 için geri sayım başladı. Son olarak, çıkışına bir ay kalan cihazın resmi görsellerinin sızdırıldığı ve böylece tasarımının görüldüğü söylendi. Buna göre, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8 tasarımına çok yakın bir görünüme sahip olacak. Bundan öncesinde çıkan sızıntı haberleri hatırlamak gerekirse, benzer bir söylem yine gündeme gelmişti. Görünüm olarak, Galaxy Note 9 ve Note 8 arasında pek fark olmayacağı söylenmişti.

Cihazın bilinen teknik özelliklerini hatırlamak gerekirse de, Super AMOLED ve 6.3 inç büyüklüğünde, kavisli bir ekranla gelmesi bekleniyor. İşlemci tarafında ise Snapdragon 845 veya Exynos 9810 yonga seti seçeneklerinden birinin kullanılacağı tahmin ediliyor. Depolama seçenekleri elde edilen bilgilere göre, 6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ve 8GB RAM ve 128GB/256GB olacak. Doğru çıkıp çıkmayacağı merak edilen bir diğer bilgi de batarya gücünün 4000 mAh olup olmayacağı. Note 9'un, son olarak S-Pen ile dikkat çekeceği, gündeme gelen bilgiler arasında.





PAYLAŞ