Galaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemi - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 parçalandı! İşte merak edilen soğutma sistemi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-10 15:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tanıtımın üzerinden henüz 24 saat dahi geçmemişken Galaxy Note 9 parçalara ayrıldı. İşte merak edilen Galaxy Note 9 iç tasarımı ve soğutma sistemi.

Samsung’un yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 9 nihayet tanıtıldı. Uzun zamandan beri gündemde farklı haberlerle yer alan amiral gemisi hakkındaki tüm soru işaretleri dün itibari ile giderilirken, yeni telefon 24 saat dahi geçmeden parça parça edildi. Yapılan parçalama ile birlikte telefonun iç tasarımı ve parçaları hakkında da bilgilere ulaşıldı.

Galaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleriGalaxy Note 9 tanıtıldı! İşte tüm özellikleri

Note 9 Parçaları

Soğutma sistemi merak ediliyordu!

Isınma konusunda durumu tehlikeye atmak istemeyen Samsung, yeni soğutma sistemi ile Galaxy Note 9’u güvence altına aldı. Böylece cihazın yüksek performansta dahi ısınmasını önlemek isteyen Samsung, kullandığı teknolojiyle de merak uyandırmıştı. Rusya’daki Hi Tech Mail Ru tarafından yapılan çalışma ile birlikte detaylara ulaşılan Galaxy Note 9 için su soğutma sistemi oldukça farklı ve ilgi çekici. Bir önceki modelde pasif soğutma kullanılırken yeni versiyonda su soğutma sistemi olarak adlandırılan yeni sistem, cihazın ısınma konusunda büyük bir avantaj elde etmesini sağlamış durumda.

Samsung Galaxy Note 9 en iyi video izlenebilen cihazlar arasında

Ve Galaxy Note 9 sökülüyor!

Galaxy Note 9 versiyonun parçalanma işlemlerinin Note 8’den farklı olmadığını söyleyen uzmanlar özellikle cihazdaki IP68 sertifikası nedeniyle ilk adımdan itibaren zorlanıyor. Güçlü yapıştırıcılarla su ve toza karşı dayanıklı hale getirilen Galaxy Note 9 açıldıktan sonra ise iç görünümü ile Note 8’den çok büyük farklar içermediği görülüyor.

Yeni tasarımda özellikle S Pen için yuva biraz daha sağlamlaştırılmış durumda. Resimde de görüleceği gibi daha sıkı ve sağlam bir şekilde tutulan S Pen yuvası ile S Pen sorunları da minimuma çekilmiş. İç kısımda dikkat çeken diğer detay ise daha iyi bir ses deneyimi için hoparlör büyütülmüş. Telefonlarda sık sık bozulabilen şarj portlarında da değişikliğe giden Samsung, kolayca sökülüp takılabilen bir tasarımı tercih etmiş.

Note 8’den farklı olarak S Pen ve soğutma sistemi ön plana çıkarken diğer kısımlarda Note 8 ile benzerlikler net biçimde görülebiliyor.

Galaxy Note 9, Türkiye'de ön siparişe açıldı!


iPhone X mi yoksa Galaxy Note 9 mu? İşte beklenen karşılaştırmaiPhone X mi yoksa Galaxy Note 9 mu? İşte beklenen karşılaştırma

PAYLAŞ