Galaxy Note 9 Nisan ayı güncellemesi yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 Nisan ayı güncellemesi yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-11 22:11:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 9 modelli akıllı cihazını geçtiğimiz yıl resmi olarak satışa sunmuştu.Şimdilerde ise yepyeni bir Galaxy Note 9 güncellemesi ile karşı karşıyayız. Güvenlik açıklarını ortadan kaldırmak amacıyla yapılan güncelleme sayesinde Galaxy Note 9 ilk günküne göre çok daha güvenli bir sistem doğrultusunda kullanıcılarına hizmet verecek. Yeni gelen güncelleme bir anda değil de kademeli olarak kullanıcılara sunulacak. Yakın zamanda herkesin kullanabileceği güncelle, kullanıcıların beklentilerini artırdı. Yakın zamanda tüm Galaxy Note 9 kullanıcılarına sunulacak olan bu güncelleme sayesinde cihazın güvenlik duvarları daha da gelişmiş bir pozisyonda olacak. Note 9, şu an için kademeli olarak gelse de yakın zamanda tüm kullanıcılarına sunulacak. 

Galaxy Note 8 adına piyasaya sürülen güvenlik güncellemesi, şimdilerde Galaxy Note 9 için de sunuldu. Nisan ayı güncellemesi olarak adlandırılan bu güncelleme genellikle güvenlik sistemlerini etkileyecek yenilikler ile geliyor. Son zamanların en popüler konuları arasında yer alan güvenlik sorunu neredeyse her alanda karşımıza çıkıyor. Gerek internet sitelerinde gerek akıllı cihazlarda çeşitli sonuçlara sebep veren güvenlik sorunları güncellemeler ile ortadan kaldırılmaya çalışıyor. Galaxy Note 9'da yeni güncellemesi ile güvenlik sorunlarını ortadan kaldıracak yeniliklere sahiptir. Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 9 modelli akıllı cihazlar için kademli olarak dağıtılan güncelleme yakın zaman bir çok Note 9 modelli akıllı cihaza sunulacak. 

Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu GözüktüSamsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

Note 9'un güncellemesi güvenlik açıklarını kaldıracak

Galaxy Note 9 nisan güncellemesi kademeli bir şekilde kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı. Bilindiği üzere Android işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonlarına gelen güncellemeler bir anda değil kademeli olarak dağılıyor. Samsung Galaxy Note 9'a gelen güncelleme de geleneği bozmayacak ve kademeli bir şekilde dağıtılacak. Note 9 modelli cihazınız yeni güncelleme sayesinde çok daha güvenli ve çok daha yenilikçi olacak. 

Güncelleme ilk olarak Romanya, Bulgaristan ve Slovakya’da bulunan Note 9 kullanıcılarının akıllı cihazlarına gelecek. Yeni güncellemenin diğer ülkeler için de ilerleyen günlerce geleceği ileri sürülüyor.  Yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulacak olan bu güncelleme sayesinde Galaxy Note 9 modelli akıllı cihazlarda olan güvenlik sorunları ortadan kalkacak. Cihaz bu sayede çok daha güvenli olarak kullanıcılarına hizmet verecek. N960FXXS2CSD2 yazılım sürümü bir güvenlik güncellemesi olduğu için bir dizi güvenlik açığını da ortadan kaldıracak içerikler ile beraber geliyor. Ayrıca güncelleme ile gelen yenilikler cihazın kararlılığını da artırıyor. 

Galaxy Note 9 modelli akıllı cihazlara gelen yeni güncelleme güvenlik iyileştirmelerinin yanı sıra aynı zamanda çeşitli yenilikleri de beraberinde getirmeyi ihmal etmiyor. Sadece güvenlik değil aynı zamanda cihazın farklı alanlarında da çeşitli iyileştirmeler söz konusu olacak. Güvenlik dışında gelecek olan diğer yenilikler hakkında henüz net bilgi yok fakat Mart ayı güncellemesini değerlendirdiğimiz taktirde yepyeni kamera özelliklerine sahip olan Galaxy S9'dan sonra Note 9'da benzer yenilikler ile karşımıza çıkılacağı düşünülüyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda Şubat güncellemesi ile S9 modelli akıllı cihaza eklenen Gece Modu, bu güncelleme ile beraber Galaxy Note 9 cihazlara da gelebilir. 

 


Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme GeliyorGalaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor
Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!Android Pie güncellemesi Galaxy Note 9 cihazları için ertelendi!
Samsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie YayındaSamsung Galaxy Note 9 İçin Android Pie Yayında

PAYLAŞ