Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu İçin Güncelleme Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:36:24
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un son amiral gemisi modellerinden olan Galaxy Note 9 serisi için bir süredir bir problem bulunuyor. Bazı Galaxy Note 9 cihazlarının kamera arayüz tarafında donma problemi olduğu biliniyordu. Şimdi ise yaşanan gelişme ile beraber ABD’li bir Samsung forum moderatörü tarafından donma yaşayan Galaxy Note 9 cihazları için güncelleme yayınlanacağı açıklandı. 2018’in en iddialı modellerinden olan Galaxy Note 9 ailesi yenilenmiş S-Pen ve geliştirilmiş kamerası ile güçlü bir model olmuştu. Ağustos ayında tanıtılan bu cihaz gerek performans gerekse tasarımı ile beğenilip dikkatleri çekmişti. Note serisinin en pahalı ve güçlü modeli olmayı başaran Note 9’lar için yeni bir güncelleme haberi geldi.

Galaxy Note 9 Kamera Donma Sorunu

Hangisinin Bataryası Daha İyi iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9Hangisinin Bataryası Daha İyi iPhone Xs Max vs Galaxy Note 9

Birçok kullanıcı Galaxy Note 9 modellerini kullanmaya başladıktan bir süre sonra bu büyük sorun ile karşılaşmaya başladılar. Bu noktada Note 9 kamera uygulaması sürekli olarak donuyor ve kaydı geç başlatma gibi çeşitli problemlere sebep oluyordu. Ayrıca uygulama hata vererek hiç açılmıyor ve yanıt vermeyerek kapanıyordu. Özellikle ülkemizde 6499 TL fiyat etiketi verilerek alınan bir akıllı telefonun bu tarz hatalar göstermesi pekte beklenen bir durum değildi. Cihazın piyasaya girişinden aylar geçti ve şirketin henüz bu soruna bir çözüm getirmediği biliniyordu. Fakat nihayet bu söz konusu problem için güncellemenin geliştirildiği ortaya çıktı.

Samsung’un ABD forumlarından birisinde moderatör olan bir isim tarafından yapılan açıklama ile Galaxy Note 9’larda yaşanan bu sorun için söz konusu güncelleme üzerinde çalıştıkları ifade edildi. Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmezken sorunun sadece Snapdragon işlemciye sahip yurtdışı Galaxy Note 9 modellerinde gerçekleştiği biliniyor. Bu noktada ülkemiz Galaxy Note 9 kullanıcılarına bu güncelleme sunulsa bile bir fark ve değişikliğin olmayacağı biliniyor.


Samsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime GittiSamsung Türkiye, Galaxy Note 9'da İndirime Gitti
Güncel Galaxy Note 9 Satış RakamlarıGüncel Galaxy Note 9 Satış Rakamları
Samsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu GözüktüSamsung'un Yeni Galaxy Note 9 Versiyonu Gözüktü

PAYLAŞ