Galaxy Note 9 İçin Önemli Bixby Güncellemesi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 İçin Önemli Bixby Güncellemesi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 15:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9, beraberinde birçok yeni özellik ve güçlü donanım detayları ile başarılı bir cihaz olmuştu. Ancak Samsung’un bir süredir amiral gemisi modelleri ile sunmuş olduğu sesli asistan Bixby için Note 9 serisinde bir farklılık yer alıyordu. Bu noktada Note 9 cihazlarında Bixby engeli yer alıyor ve Bixby tuşunun devre dışı bırakılması Samsung tarafından engellenmişti. Bu durum ise birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı ve yanlışlıkla basılan bu tuş ile sürekli Bixby’ın açılması problemi bulunuyordu. Samsung’un yapmış olduğu bu Bixby engeli ise çeşitli tepkilere sebebiyet verdi.

Bixby Problemi Çözüldü

 Bu tepkiler sonrasında ise Samsung, Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile Galaxy Note 9 Bixby engeli için yeni bir güncelleme sunacaklarını ve çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti. Nihayet söz konusu bu güncelleme yayınlandı ve güncelleme ile beraber Bixby tuşu yine devre dışı bırakılamayacak. Fakat Samsung’un güncelleme ile alternatif bir çözüm sunduğu ortaya çıkmış oldu. Gelen yeni özellik ile kullanıcılar bu tuşa yanlışlıkla bastıklarında Bixby açılmayacak. Bixby tuşu için bir seçenek daha eklendi ve Bixby tuşunda iki defa üst üste basıldığı zaman asistanın devreye girmesi sağlanmış oldu.

Samsung Galaxy Note 9 İçin Yeni Renk Seçeneği GeliyorSamsung Galaxy Note 9 İçin Yeni Renk Seçeneği Geliyor

Bu durumda ise Bixby engellenmesinin yine önüne geçildi ancak kullanıcılara da ekstra bir çözüm sağlanmış oldu. Bu seçeneği aktif etmek için ilk olarak Bixby sesli asistanı Galaxy Apps mağazası üzerinden güncellemeniz gerekiyor. Gerekli güncelleme işlemi sonrasında Bixby’ı açıp sağ üst alanda yer alan üç nokta bölümüne tıklayın. Gelen sayfa üzerinden Bixby tuşuna yönelik çift basma ayarını kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu durum sonrasında artık Bixby’ın sürekli bir şekilde yanlış açılmasının önüne geçmiş olacaksınız.  


Samsung Galaxy Note 9 ile Herkül’ün gücüne güç katacakSamsung Galaxy Note 9 ile Herkül’ün gücüne güç katacak

PAYLAŞ