Galaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-05 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 9 ve aynı zamanda Galaxy S9 sahiplerinin heyecanla beklediği One UI 2.1 güncellemesi için Note 9 için ilk tarih belli oldu. Geçtiğimiz ay içerisinde One UI 2.1 güncellemesi aracılığıyla Galaxy S10 ve Galaxy Note 10'lara Galaxy S20'lerin önemli özellikleri getirilmiş ve bu özelliklerin Samsung Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 ailesi için de sunulacağı dile getirilmiş. Söz konusu bu güncelleme Samsung Galaxy Note 9 için Haziran ayı içerisinde kullanıma sunulacak. Açıklanan bu tarih şimdilik Güney Kore'deki kullanıcıları kapsıyor. Fakat bu güncellemenin diğer bölgelere de aynı ay içerisinde ya da  Temmuz ayı içerisinde gelebileceği aktarılıyor. One UI 2.1'in bu cihazlar için Türkiye'de kullanıma sunulacağı tarih ise şu an için belli olan bir durum değildir. Bu bilgi şu an için net olmasa bile Haziran ayı içerisinde Galaxy S9'un da güncelleme alacağı düşünülüyor. 

Samsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modellerSamsung, One UI 2.1 güncellemesi alacak modeller

One UI 2.1 Samsung Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 için neler getiriyor?

Yeni güncellemeyle sunulan özelliklerin ilki "Single Take" modu oluyor. Sçz konusu bu mod tek tuşa basıldığı zaman biden fazla fotoğraf ile video çekebiliyor. Yani GIF'ler oluşturuluyor ve bunların arasından en iyisini seçerek paylaşmanıza da imkan veriyor. Bu yeni kamera modunun yanında "Night Hyperlapse" modu da sunuluyor. Aynı zaman içerisinde geniş ayarlamalar sunan "Pro Video Modu" da sunulan özellikler arasında yer alıyor. Telefonlar için aynı zamanda Galeri uygulamasında kullanılmak üzere "Clean View" özelliği de sunulmuş durumdadır. 

Söz konusu bu özellik etkili bir organizasyon ve gruplama imkan sunuyor. Aynı zamanda galeri uygulaması içerisinde "Quick Crop" özelliği de ekleniyor. Bu özellikte fotoğraflara zoom yapıp kesilmiş halini hızlı bir şekilde kaydetmeye yarıyor. Tüm özelliklere ek olarak "Music Share" özelliği de güncellemeyle sunulacak. Bu özellikte kişilerin eşleşmiş Bluetooth bağlantılarını arkadaşları ile paylaşmasına izin veriyor. One UI 2.1 ile yukarıdakilere ek olarak cihazlara Screen Zoom (Temel olarak tüm içeriği büyütüyor) ayarı ve Quick Share (Cihazlar arası hızlı paylaşım) özellikleri de eklenmiş durumda. 



PAYLAŞ