Galaxy Note 9 Heyecanlandırmaya Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9 Heyecanlandırmaya Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-12 14:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un Note serisinin en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy Note 9 ailesini çok yakın bir zamanda göreceğiz. Sızıntıları gelmeye devam eden yeni model serisinin oldukça iddialı özelliklere sahip olması beklenirken şimdi ise yeni heyecanlandıran detaylar gün yüzüne çıktı. Apple'ın yeni iPhone modelleri ile aynı dönemde tanıtılması beklenilen yeni nesil Galaxy Note 9 ailesinin tanıtım tarihine az bir zaman kala en güncel bilgiler gözükmeye başladı. Tasarım tarafında çok farklı yeniliklerin yer almadığı yeni Galaxy Note 9 serisinin yepyeni bir resmi tanıtım posteri modele dair bazı bilgileri de ortaya çıkarmış oluyor.

Görselde gözüken bilgilere göre modelin arka yüzeyde yer alan çift kamerasının yatay bir şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Çift kameranın hemen yanında biyometrik sensörler yer alırken Galaxy Note 8'de yer alan konumu ile bir hayli eleştiriler altında kalan parmak izi okuyucusunun ise kameranın hemen altına taşındığı gözüküyor. Cihazın USB Type-C girişi ile beraber alt alanda hoparlör ızgarası ve mikrofon deliği bulunuyor. Birçok cihazın kulaklık girişinden vazgeçtiğini görürken Samsung'un yeni Note 9 ailesindeki kulaklık girişini görüyoruz. Kasanın uç alanında ise Note serisi ile özdeşleşen S Pen yuvası bulunuyor.

Sarı renk ile gelmesi beklenilen yeni S Pen'in tamamen baştan tasarlandığı ve yepyeni özelliklere sahip olduğu düşünülüyor. Bu noktada Bluetooth desteğine de sahip olacak bu kalem mikrofon ve hoparlör gibi görevler üstlenebilecek. Oldukça iddialı ve güçlü bir performansta sergileyecek olan Galaxy Note 9'a dair tüm resmi detaylara 9 Ağustos tarihinde ulaşacağız.





PAYLAŞ