Galaxy Note 9, 512 GB Dahili Depolamaya Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9, 512 GB Dahili Depolamaya Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-18 11:46:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un yakın zamanda resmiyet kazanması beklenilen amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni amiral gemisi modelinin 512 GB'lık bir dahili depolamaya sahip olarak bir ilke imza atması bekleniyor. Bu derece yüksek bir dahili depolamanın oldukça işlevsel olacağı düşünürken diğer yandan cihaz maliyeti de bir hayli yükselmiş olacak. Henüz tanıtımına birkaç haftalık bir süreç olan yeni Galaxy Note 9 hem donanım özellikleri hemde tasarım çizgisi ile dikkat çekecek. Çin kaynaklı Ice Universe cephesinden yeni Galaxy Note 9 hakkında bazı sızıntılar gerçekleştirildi.

İlgili haber : Galaxy Note 9 için yeni özellikler ortaya çıktı!

Galaxy Note 9

Bu yeni iddia ve sızıntılara göre Galaxy Note 9 modelinde dünyanın ilk 512 GB dahili depolamaya sahip özelliğini görebiliriz. Ancak bu depolama özellikli modeli sadece Güney Kore ve Çin'e özgü olması bekleniyor. Ancak bu kapasiteli modelin yoğun ilgi görmesi ile beraber cihazın diğer pazar ve piyasalarda da satışta olması beklentiler arasında bulunuyor. Diğer detaylara gelecek olursak modelin RAM ve batarya kapasite tarafında yüksek seviyelerde artışı bekleniyor. Ancak cihaz 512 GB dahili depolamaya sahip olsa bile ek bir microSD kart yuvasına sahip olması bekleniyor.

İlgili haber : Galaxy Note 9 tasarımından yeni detaylar!

Galaxy Note 8 ailesi ve tasarımı ile bir hayli beğenilen model serisinin Note 9 ile bu beğeniyi sürdürmesi hedefleniyor. Ancak maliyet noktasında Galaxy Note 9 serisinin bir hayli yüksek fiyatlarda olması bekleniyor. Bakalım Galaxy Note 9 serisi beklenilen teknik detaylar ve tasarım çizgisi ile gelecek mi hep beraber göreceğiz.





PAYLAŞ