Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 İçin Android Pie Gelişmesi - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 ve Galaxy S8 İçin Android Pie Gelişmesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-24 19:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un bir önceki nesil amiral gemisi ailesi olan Galaxy S8, S8+ ve Galaxy Note 8 modelleri için Android Pie güncellemesi beklentileri sürüyor. Şirket tarafından gelen son açıklamalara göre Ocak ayında Samsung, son nesil modelleri olan Galaxy S9, S9+ ve Galaxy Note 9 cihazları için One UI arayüzü ile beraber Android Pie güncellemesini sunacak. Bu modeller haricinde şirket tarafından Galaxy S8 ve Note 8 ailesi için de güncelleme çalışma ve testleri sürüyor. Güncellemelerin 2019’un ikinci çeyreğine kalacağı belirtiliyordu. Fakat gelen yeni sızıntıya göre güncellemenin daha erken geleceği ortaya çıkıyor. XDA Developers kaynaklı habere göre Snapdragon versiyonlu Galaxy S8 ve Note 8 modelleri için güncellemenin daha erken gelmesi belirtiliyor.

Galaxy S8 ve Note 8 Android Pie Güncellemesi

Samsung Galaxy M20 Teknik Özellikleri Ortaya ÇıktıSamsung Galaxy M20 Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Yeni sızıntının Android Pie test sürümü olduğu ve Note 9 Pie Beta ile gelen koyu arayüz ve Bixby 2.0 gibi yeniliklere de sahip olduğu belirtiliyor. Fakat sürümde Android Aralık güncelleme paketi de bulunuyor. Android Pie güncellemesinin yanı sıra önceki nesil S8 ve Note 8 serileri de yeni One UI arayüzüne sahip olacak. Temel olarak katlanabilir telefonlar için odaklı olan bu arayüz sade bir kullanım deneyimi sunmayı hedefliyor. Büyük ekranların kullanıcılara sunmuş olduğu zor deneyimi gidermek adına özel geliştirilen bu arayüz birçok yeniliğe daha daha kolay erişim sağlanan orta ve alt bölüme sahip durumda.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Android 8.0 Oreo Güncellemesi Geldi

Ayrıca ekranda yer alan yuvarlatılmış tasarım öğeleri ise yenilikçi bir tasarım olarak karşımıza geliyor. Samsung’un bir dönem bir hayli eleştirilen Touchwiz arayüzünden sonra One UI ile tekrardan yükselişe geçmesi bekleniyor. Bakalım yeni yılda daha hangi model ve orta segment cihazlarda Samsung’un bu yeni One UI arayüzünü göreceğiz.  


Samsung Galaxy M10 Hakkında Önemli DetaySamsung Galaxy M10 Hakkında Önemli Detay
Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20Samsung'tan batarya ömrü uzun telefon; Galaxy M20
5G'li Samsung Galaxy S10+ İddialı Geliyor!5G'li Samsung Galaxy S10+ İddialı Geliyor!

PAYLAŞ