Galaxy Note 8 Kutusundan Neler Çıkıyor? - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8 Kutusundan Neler Çıkıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-24 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uzun bir bekleyişin ardından Samsung'un en yeni amiral gemisi modeli Note 8 dün itibariyle düzenlenen Unpacked etkinliği kapsamında resmi olarak tanıtıldı. Cihaz tüm detayları ile gün yüzüne çıkarken kullanmış olduğu çift kamerası ile de piyasaya oldukça iddialı bir giriş yaptı. Cihaz hakkında merak edilen bir diğer konulardan biri ise cihazın kutu içerisinden ne çıkıyor idi. Model 23 Ağustos ile resmiyet kazandı ve yeni tasarım çizgisi ile dikkatleri çekmeyi başardı. Çerçevesiz OLED paneli ve çift kamerası haricinde yenilikçi S Pen kalemi de dikkat çeken detaylar arasındaydı.

Galaxy Note 8 modeli kutu içerisi bir hayli zengin olarak geliyor. Yüksek kalitede müzik deneyimi sunan bir AKG kulaklık bulunan modelin kutusunda, USB güç adaptörü, micro USB dönüştürücü ve USB bağlantı adaptörü bulunuyor. Ayrıca SIM kart pimi, USB kablo ve S Pen kalem uçlarıyla beraber geliyor. Bu S Pen kalem uçlarının değişimi için ise bi cımbız aparatı yer alıyor. Diğer yandan bazı bölgelerde satılacak olan Galaxy Note 8 modelinin kutu içerisinden şeffaf kılıfında olacağı belirtiliyor. Ülkemizdeki kutudan ise bu kılıfın çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor. Cihaza dair teknik detaylara ise aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Galaxy Note 8 özellikleri

İşletim sistemi

Android 7.1.1

İşlemci

Exynos 8895 sekiz çekirdek

Bellek

6 GB RAM

Ekran

 

Arka kamera

Geniş açı: 12MP Çift Piksel AF, F1.7, optik görüntü sabitleme Telefoto: 12MP AF, F2.4, optik görüntü sabitleme, 2 kat optik yakınlaştırma, 10 kat dijital yakınlaştırma

Ön kamera

8 MP, f/1.7, çift video araması, Auto HDR

Bağlantılar

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, çift-bant, Wi-Fi Direct,, Bluetooth 5.0, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Pil

 3300 mAh

Boyutlar

162,5 x 74,8 x 8,6 mm

Ağırlık

195 gram

 





PAYLAŞ