Galaxy Note 8, iPhone X, OnePlus 5 ve iPhone 8 Plus şarj testinde! - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8, iPhone X, OnePlus 5 ve iPhone 8 Plus şarj testinde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-29 11:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yeni çıkan akıllı telefonların rakipleriyle karşılaştırılmaları, piyasa rekabetini hareketlendiriyor.  iPhone sevenler, piyasanın vazgeçilmezi Apple'ın, yeni iPhone X modeli ile satışları üst sıraya taşımaya devam ediyor.  Rekabetin karşılaştırılması açısından kıyasla, iPhone X, Galaxy Note 8, iPhone 8 Plus ve One Plus 5 'in şarj edilme hızları test edilerek piyasadaki yerlerini aldılar.

Mrwhosetheboss adlı Youtube üzerinden gerçekleştirilmesi sağlanılan test ile tüm bu Apple'ın akıllı telefonlarının şarj olma süreleri açıklanarak rakipleriyle kıyaslandı.  Test sonucundaki fark Samsung Galaxy Note 8 ve One Plus 5 için 3300 mAh pil kapasitesini ölçüm değerleri verirken dikkat çeken bu değerler bu telefonu kullanıcılarının ve sevenlerinin yüzünü güldürdü. Bunu iPhone X modeli 2716 mAh pil kapasitesi ile takip etti.   Devamla yine bu değerleri iPhone 8 telefonların pil şarj olma kapasitesini 2691 mAH ile test edildiği görüldü.

Öncü olmasıyla piyasadaki raflarda titizlikle yerini alan Apple'ın akıllı telefonları uzun süreli şarj  olma özelliğinden dolayı tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığı, teknolojiyi harikası bu telefonlar,   Hızlı şarj avantajları ile son zamanlarda adından sıkça söz ettirmektedir.  İşte bunlardan  One Plus 5 ve Galaxy Note 8 , iPhone  modellerinde öncülük ediyor. İtina ile yapılan test sonucunda One Plus 5, 1 saat 25 dakikada şarj olurken, Samsung Galaxy Note 8,  1 saat 39 dakika ile şarj olduğu görülmüştür. İşte bu özelliğinden dolayı One Plus 5 tercih listesinin başında yer alıcıları ile buluşurken hemen onu iPhone 8,3 saat 4 dakika ile, yine iPhone X  ise 3 saat 6 dakika ile şarj kapasitesi olarak takip ettiği görülüyor.





PAYLAŞ