Galaxy Note 7R Bu Ay Güney Kore'de Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 7R Bu Ay Güney Kore'de Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-15 11:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un piyasada satışa sunduğu Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin ardından duyurulması beklenen yeni akıllı telefonlar hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bir süredir sızıntıları devam eden Galaxy Note 8 modeli Note serisinin yeni üyesi olamaya hazırlanırken, diğer yandan ise yenilenen Note 7 modellerinin satışa çıkması söz konusu oluyor diyebiliriz. 2016'nın hüsranla sonuçlanan akıllı telefon modeli olan Galaxy Note 7 serisi yenilenerek Note 7R isiminde çok yakında Güney Kore bölgesinde satışa çıkabilir. The Investor kaynaklı habere göre Samsung'un yenilemiş olduğu Galaxy Note 7R modelini bu ay içerisinden Güney Kore piyasasında görebiliriz.

Habere göre Samsung çok yakın bir zamanda gerekli olan sertifika için National Radio Research Agency'e başvuru yapacağı ifade ediliyor. Bu sertifika alınmasından bir süre sonra ise Note 7R'ın piyasadaki yerini alması bekleniyor. Normal Note 7 ve yenilenmiş Note 7R arasında tek farkın batarya boyutu olacağı ifade ediliyor. Orijinal Note 7 serisinde ortaya çıkan batarya sorunlarından ötürü Note 7R modelinde 3200 mAh bir batarya değeri tercih edilecek. Bu değişiklik ile beraber pil süresinde az da olsa kısalma olacak cihazın daha güvenli bir kullanımı sağlanmış olacak.

Yeni Galaxy Note 7R modelinin çıkış tarihi hakkında henüz bir takvim açıklanmış olmazken, şirket Galaxy Note 7R modelinin Note 8 serisinin piyasaya sürülmesinden önce çıkacağını ifade ediyor. Bu betimleme ile beraber Note 7R modelinin Mayıs ayı yada yaz mevsiminin ortası gibi tarihlerde tanıtılmasına muhtemel gözü ile bakabiliriz. Cihaz gerekli sertifika onaylarını aldıktan sonra Güney Kore piyasasındaki raflarda yerini alacak. Güney Kore haricinde ise hangi bölge ve ülkelerde satışa çıkacağı belirsizliğini koruyor.





PAYLAŞ