Galaxy Note 20'nin teknik özellikleri hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20'nin teknik özellikleri hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 14:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yaz ayları içerisinde kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı Galaxy Note 20 ailesi ile ilgili yeni bir sızıntı, söz konusu cihazların pil kapasitesini ortaya koyuyor. Şirketin bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen Galaxy Note 20 serisi akıllı cep telefonları hakkında resmi olmayan bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu sefer yapılan sızıntı ise cihazların pil kapasitesi ile ilgili. Daha önce yapılan sızıntılardan bu serinin üç farklı akıllı cihazlardan oluşacağı bildirilmişti. Bunlar; Galaxy Note 20, Galaxy Note 20+ ve Galaxy Note 20 Ultra. 5G desteğine sahip olan bu akıllı cep telefonların Snapdragon 865 yonga seti ile beraber geleceği düşünülüyor. Kamera yapılarında ve cihazların ekran boyutlarında değişiklik olması beklenen bu cihazların her birinde, Galaxy Note klasiği olan S Pen desteğide cihazda yerini alacak. 

Galaxy Note 20 ekranı yenileme hızı ile daha iyi olacak!Galaxy Note 20 ekranı yenileme hızı ile daha iyi olacak!

Ağustos ayında sunulması bekleniyor

Söz konusu bu akıllı cihazlar hakkında sızan bilgilere göre serinin temel özelliklere sahip olan modeli Galaxy Note 20'nin 4.000 mAh pil kapasitesine sahip olacağı düşünülüyor. Cihazın bu pil kapasitesinin, 3500 mAh pil ile beraber gelen Galaxy Note 10'a göre 500 mAh daha fazla olduğunu söylemek mümkündür. Galaxy Note 20+ ve Galaxy Note 20 Ultra'ya da değinmek gerekirse, sırasıyla 4.500 ve 5.000 mAh pil kapasitesine sahip olacaklar.

Galaxy Note 20 adlı akıllı cihazın temel sürümlerinin 128 GB kapasiteli bir bellek kapasitesi ile beraber geleceği sızan bilgiler arasındadır. Cihazlar arasında karşılaştırma yapmak gerekirse Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10+ adlı cihazlar 256 GB'lık depolama birimi ile donatılmıştır. Galaxy Note 20 serisinin tanıtımı tahminlere göre Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek. Gelecek aylarda ise bu akıllı cep telefonların özellikleri ve tasarımı ile ilgili olarak yeni sızıntıların da ortaya çıkması beklenen bir durumdur. 

 


Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor
Samsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktıSamsung Galaxy Note 20 konsepti ortaya çıktı
Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgilerSamsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler

PAYLAŞ