Galaxy Note 20'nin tasarımı ortaya çıkmış olabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20'nin tasarımı ortaya çıkmış olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-22 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un yakın zamanda yeni amiral gemisi serisi olan Galaxy Note 20 ailesini sunması bekleniyor. Cihaza dair detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise Galaxy Store’daki Galaxy Note 20 modeline ait olduğu söylenen bir görsel paylaşıldı. Söz konusu bu tanıtım görseli modelin detaylarını göstermese de, büyük yeniliklerin geleceğini gösterdi diyebiliriz. Galaxy Note 20 ailesinin bir parçası olması beklenen bu söz konusu gizemli modelin Galaxy Store ile ortaya çıktığı iddia ediliyor. Cihaz, ödüller bölümünde yer alan “1$ Spot Themes” kategorisinin öne çıkan görsellerindeki telefonlar arasında yer aldı.

Söz konusu görsellerde Galaxy S10+ ve Galaxy S20 cihazları arasında daha önce tanıtılmamış olan bir akıllı telefon yer alıyor. Bu model Galaxy Note 10 serisine oldukça benzerken, Note 10’un ortada kamera deliği yer alan Infinity-O ekran tasarımından farklı bir görüntü ile karşımıza geliyor.

Xiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyorXiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyor

Samsung Galaxy Note 20 modeli ortaya çıktı

Görsele göre Galaxy Note 20 modeli olduğu düşünülen cihazın bir taslak görüntüsü olduğu gözüküyor. Görseldeki tipe göre daha önce çıkan sızıntıların uyuşmadığını belirtelim. Diğer yandan detaylardan birisi olarak modelin sağ kenarında fiziksel düğmelerin yer almaması dikkat çekiyor. Samsung’un bu değişikliği Galaxy Note 20 ile yapacağı bir süredir konuşuluyordu. Görselde modelin ekranında bir kamera deliği gözükmüyor. Kameraların ekran altına taşınmış olması veya Galaxy Note 10+ serisi gibi sol üst köşede olabileceği düşünülüyor. Galaxy Note 10 ve Galaxy S20 serilerinde kamera deliği ise Infinity-O yapıda ekran ortasına yerleştirildi.

Yeni Note 20’de ise Galaxy S10 tasarımı gibi bir kamera yapısına dönmüş olması bekleniyor. Galaxy Note 20’nin ekran altı selfie kamerası ile gelmesi mümkün olurken, şuan için Note 20 hakkında ortaya çıkanlar bunlardan ibaret.


Intel 10. Nesil İşlemcili Monster Notebook’lar bugün satışa çıkıyor!Intel 10. Nesil İşlemcili Monster Notebook’lar bugün satışa çıkıyor!
Galaxy Note 20'nin teknik özellikleri hakkında yeni sızıntılarGalaxy Note 20'nin teknik özellikleri hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ