Galaxy Note 20'nin tasarımı hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20'nin tasarımı hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung’un ya döneminde çıkartacağı yeni akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Note 20 için tasarım detaylarına yönelik yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha öncelerinde ortaya çıkana göre şirket Galaxy Note 20, Note 20 Plus ve Note 20 Ultra modellerinin üzerinde çalışıyor. Bir süre önce ise işlemci gücünü Snapdragon 865 modelinden alacağı duyurulan bu söz konusu telefonlar için bir yeni sızıntı daha gerçekleştirildi. Söz konusu sızıntı modelin kılıf kabını ortaya çıkartırken bu durum ise cihazın bazı tasarım detaylarını sunmuş oluyor. Tam olarak bir şey anlaşılmaz olsa da, sol üst köşede Galaxy S20 Ultra cihazı benzeri bir kamera açıklığı ve cihazın köşeli yapısı net bir şekilde gözüküyor.

Samsung Galaxy Note 20 netleşmeye devam ediyor

Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatı

Söz konusu model için hazırlanan konsept tasarımda cihazın gerçek olası bir tasarımı karşımıza çıkıyor. Konsept tasarımda ön kamera yer almazken, şirketin Galaxy Note 20 serisinde ön kamerayı ekran altına alma teknolojisi kullanması henüz beklenmiyor. Selfie kamerasının tıpkı Note 10 serisinde olduğu gibi bir ekran deliği tasarımıyla gelmesi düşünülüyor. Sağlam kaynaklardan olan Ice Universe göre ise modelin teknik özellikleri Galaxy S20 serisinden çok da farklı olmayacak. Bu noktada Galaxy S20’den daha farklı bir tasarım ve S Pen kalem ile beraber yeni Galaxy Note 20 serisini göreceğiz. Kamera tarafında da yine köklü bir değişiklik olmayacak ve Galaxy S20 serisindeki benzer bir kurulum karşımıza gelecek.

Ancak Galaxy Note 20 ailesinde 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED bir ekran kullanılması bekleniyor. Bu ekranın Galaxy S20 ailesinden daha iyi bir seviyede olacağı belirtilirken, bazı kaynaklara göre bu yenileme hızının QHD+ çözünürlükte destek vermesi bekleniyor.


Samsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgilerSamsung Galaxy Note 20 serisiyle ilgili yeni bilgiler
Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!

PAYLAŞ