Galaxy Note 20'den heyecanlandıran DeX detayı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20'den heyecanlandıran DeX detayı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

5 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 20 serisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Galaxy Note 20 ailesi ile beraber sunulacak DeX desteği konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Samsung Galaxy Note 20 serisi XDA tarafından ortaya çıkartılan detaya göre kablosuz DeX desteğine sahip olacak gibi duruyor. Samsung’un çok fazla öne çıkmıyor ve kullanılmıyor olmasına rağmen uzun bir zamandır hayatımızda bulunan DeX alt yapısı ile kullanıcılar bir dock ünitesi üzerinden Galaxy telefonlarını monitörlerine bağlayarak bir bilgisayar haline getirebiliyorlar. Bu özelliği söz konusu yeni ailede kablosuz olarak sunacak ve bir dock ünitesi zorunluluğunu ortadan kaldıracak gibi duruyor. Bu söz konusu yeni teknolojinin ise kullanıcılar tarafından oldukça memnunlukla karşılanması bekleniyor.

Galaxy Note 20 ile beraber dock kablosuz olabilir

Apple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödediApple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödedi

Şirketin bu söz konusu kablosuz DeX desteğinin geriye dönük olarak sunulması bekleniyor. Samsung Tips uygulamasından elde edilen detaylara göre kablosuz DeX, Samsung Galaxy S10 serisine de gelmesi bekleniyor. Bu desteğe Note 10 ailesinin de dahil olması bekleniyor. Samsung’un kablosuz DeX üzerinde 2 yıldır çalıştığını belirtelim. Galaxy Note 20 tarafındaki beklenen ilk gelişim ise performans ve ekran tarafında olması bekleniyor. Öyle ki modellerin bazı pazarlarda Exynos 990 işlemcisi ile bazı pazarlarda ise Snapdragon 865 Plus ile çıkış yapması bekleniyor.

İşlemciler arasındaki ciddi performans farkı şimdiden eleştirilirken, ekran tarafında ise 120 Hz teknoloji kullanılması bekleniyor.


LG Samsung için ekran tedarikine başlıyorLG Samsung için ekran tedarikine başlıyor
Samsung'tan 6G teknolojisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarSamsung'tan 6G teknolojisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar

PAYLAŞ