Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-08 13:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2'nin duyurulacak olan tarihi sızdırıldı. COVID-19 pandemisi nedeniyle takvimde herhangi bir gecikme yaşanmayacak olsa da etkinliğin internet ortamından gerçekleştirilmesi bekleniyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yeni nesil amiral gemisi akıllı cep telefonu modelleri Galaxy Fold 2 ve Galaxy Note 20 serisinin duyurusunu gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihini sızdırdı. Güney Koreli kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre, Güney Koreli şirketin, yeni cihazlarını 5 Ağustos tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtımı gerçekleşecek. 

Samsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacakSamsung Galaxy Note 20 lansmanı için bir ilke imza atacak

5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 tanıtımı gerçekleşebilir

COVID-19 pandemisinin dünyayı etkisi altına alması sebebiyle ilk kez internet ortamında düzenlenmesi beklenen Galaxy Unpacked; Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G akıllı telefon modellerinin yanı sıra Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7+ tablet ve Galaxy Watch 2 akıllı saat modellerinin de duyurulacağı söyleniyor. Daha önce de Samsung tarafından konuyla ilgili olarak yapılan bir açıklamada, COVID-19 salgını sebebiyle yeni ürünlerde herhangi bir gecikme yaşanmayacağı dile getirilmişti. Samsung'un da son birkaç senedir Galaxy Note modellerini Ağustos ayında lanse ettiği göz önüne alındığında, 5 Ağustos tarihi doğruluk payı yüksek bir sızıntı olabilir. Corona virüs salgını sebebiyle, etkinlikleri tanıtımlar, planlar ve daha birçok program ertelendi ya da iptal edildi. Bu sebeple internetten online etkinlikler gerçekleştirmeye yönelen şirketlerden Sasmung'da yakın zamanda tanıtımını gerçekleştirecek olan Galaxy Note 20 adlı cihazını da online olarak tanıtabilir. 


Samsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktıSamsung Galaxy Note 20'nin tasarımı gün yüzüne çıktı
Samsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldıSamsung Galaxy Note 20 Plus'ın render görüntüleri sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 20'nin renk seçenekleri belli olduSamsung Galaxy Note 20'nin renk seçenekleri belli oldu

PAYLAŞ