Galaxy Note 20 Ultra ve Tab S7 modellerinde yeşil ekran sorunu can sıkıyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20 Ultra ve Tab S7 modellerinde yeşil ekran sorunu can sıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 20:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ ve Galaxy Note 20 Ultra modellerinin ekranında yeşil renk sorunu başladı. Sorunun neyden kaynaklandığı tam olarak anlaşılabilmiş değil.

Son dönemde mobil cihaz ekranlarında bazı nedenlerden dolayı ortaya çıkan yeşil renk sorunu yaygın bir hal almış durumda. OnePlus, Google, Apple gibi pek çok markanın yaşadığı bu sorun şimdi Samsung amiral gemilerinde yaşanıyor.

Samsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yoldaSamsung’dan bütçe dostu katlanabilir telefon yolda

Yeşil renk sorunu nedir?

Kullanıcılardan gelen raporlara göre Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ ve Galaxy Note 20 Ultra modellerinin ekranında yeşil renk sorunu başladı. Ekran parlaklığı belirli bir seviyenin altına düştüğü zaman yeşil ve soluk bir renk ortaya çıkıyor. Daha önce de Galaxy S20 serisinde benzer bir olumsuz durum ile karşılaşılmıştı.

Yeşil renk sorunu Snapdragon yonga setli Galaxy Note 20 Ultra modelinde ortaya çıkıyor. Ayrıca Galaxy S7 modelinin LCD ekranı sebebi ile sorunun yalnızca AMOLED panellere özgü bir problem olmadığı da anlaşılmış oluyor.

Şimdilik sorunun nereden kaynaklandığı ile ilgili olarak Samsung cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Fakat ekran farklılıkları sebebi ile yazılım tabanlı olabileceği düşünülüyor. Galaxy S20 serisinde de güncelleme sonrasında sorun kaybolmuştu.



PAYLAŞ