Galaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20 Enterprise Edition versiyonu tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-12 18:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Üretici şirket Samsung Almanya, yeni amiral gemisi akıllı cep telefonu ve tabletinin 'Enterprise Edition' sürümünü duyurdu. İş odaklı olarak tasarlanan bu yeni cihazlar, Samsung'un Knox hzimetine bir yıl ücretsiz erişim ve dört yıl bakım sürümü garantisi sunuyor. Samsung'un bu yeni ürünleri, Eylül ayı içerisinde Almanya pazarında yerini alacak. Gğney Koreli teknoloji devi Samsung, 5 Ağustos tarihinde düzenlediği Unpacked etkinliği ile yeni ürünlerinin duyurusunu yapmıştı. Samssung'un bu etkinlik kapsamında en çok dikkat çeken ürünlerinin başında Galaxy Note 20 ve Galaxy Tab S7 geliyordu. Bu cihazlar ile ilgili yaşanan son gelişme, Samsung'un bu ürünlerle ilgili daha büyük planlarının olduğunu gösteriyor. Çünkü Samsung Almanya, her iki ürünün de "Enterprise Edition" versiyonlarını duyurdu.

Galaxy Note 20 ve Galaxy Tab S7'nin Enterprise Edition sürümleri, iş odaklı ürünler olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şirket, bu sürümlerdeki ürünlere tam 4 yıl boyunca bakım sürümü garantisi veriyor. Samsung'un bu dikkat çeken ürünleri, şirketin Knox adlı kurumsal çözüm kümesinin üyelerini de içeriyor. Kullanıcılar, bu hizmetlere bir yıl boyunca ücretsiz olarak erişebiliyorlar.

Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldıGalaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldı

İş odaklı Galaxy Note 20 ve Galaxy Tab S7

Samsung Galaxy Note 20'nin Enterprise Edition sürümü, şirketin ikinci 5G bağlantı destekli ve iş odaklı telefonu olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bununla beraber Samsung, ilk kez bir tablet modelini Enterprise Edition'a uyarladı. Bu da Samsung'un, bundan sonra tablet kullanan işletmeleri önemseyeceğinin açık bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Güney Kore merkezli teknoloji şirketinin Almanya'da duyurduğu bu yeni ürünleri, teknik özellikleri açısından klasik sürümlerden herhangi bir fark içermiyor. Samsung, iş odaklı ürünlerinde sadece daha fazla yazılım desteği sunuyor. Örneğin kullanıcılar, bu sürümle birlikte Knox Manage, Knox Mobile Enrollment ve Knox E-FOTA gibi hizmetlere erişebilecekler. Üstelik bu erişim, az önce de belirttiğimiz gibi ilk yıl ücretsiz olarak sağlanacak.

Daha önce belirtildiği üzere Samsung yeni S Pen'i için Samsung Notes uygulamasında önemli iyileştirmeler yapmıştı. Samsung Galaxy Note 20 ve Galaxy Tab S7'nin Enterprise Edition sürümleri, yenilenen Samsung Notes'u içermesinin yanı sıra daha büyük ekranlarda tam masaüstü bilgisayar deneyimi yaşanmasını sağlayan Wireless DeX desteğine de sahip. Konuyla ilgili olarak Samsung Almanya tarafından yapılan açıklamalarda, iş odaklı Galaxy Note 20 ve Galaxy Tab S7'nin eylül ayı içerisinde satışa sunulacağı bilgisi verildi. Samsung yetkilileri, Galaxy Note 20 Enterprise Edition'ın 1,059 euro (yaklaşık 9,100 TL + vergiler), Galaxy Tab S7 Enterprise Edition'ın ise 809 euro (yaklaşık 7,000 TL + vergiler) olarak fiyatlandırılacağını belirtiyorlar.


Samsung Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus tanıtıldıSamsung Galaxy Tab S7 ve Galaxy Tab S7 Plus tanıtıldı
Resmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra özellikleri ve fiyatı
Galaxy Note 20 vs.Galaxy Note 20 Ultra: 3700 TL fark gerçekten değer mi?Galaxy Note 20 vs.Galaxy Note 20 Ultra: 3700 TL fark gerçekten değer mi?

PAYLAŞ