Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-03 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un heyecanla beklenen Unpacked 2020 etkinliği çok yakın zamanda gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında şirketin tanıtacağı birbirinden farklı ürünler büyük bir heyecanla bekleniyor. Etkinlikte tanıtılacak olan cihazlara dair detaylar ortaya çıkmaya devam ederken, kuşkusuz en merak edilen model Samsung Galaxy Note 20 ailesi oluyor. Şimdi ise yaşanan bu gelişmelere bir yenisi daha eklendi ve Galaxy Note 20 ailesinin resmi videosu paylaşıldı. Gelin şimdi Galaxy Note 20 ailesinin sızdırılan tanıtım videosunun detayları neler bakalım.

Galaxy Note 20 ailesinin tanıtım videosu ortaya çıktı

Samsung Galaxy S21'in detayları netleşiyorSamsung Galaxy S21'in detayları netleşiyor

Etkinlikte tanıtılacak 5 cihazın nerdeyse tamamı sızdırılmış durumda. Tasarımdan teknik detaylara kadar birçok detayı belli olan bu cihazlar artık neredeyse ortaya çıktı diyebiliriz. Yakın bir zaman önce Samsung Watch 3’ün detaylarının sızdırılması gündeme gelirken, şimdi ise markanın sevilen serilerinden olan Note ailesinin yeni üyelerinin resmi tanıtım videosu paylaşımları ile bilinen Evan Blass tarafından sızdırıldı.

Hesap üzerinden paylaşılan videonun uzun olması dikkat çekerken, Galaxy Note 20 5G ve Galaxy Note 20 Ultra 5G modelleri gözüküyor. Bu videoda ilginç bazı detaylar da yer alıyor. Sızan videoda Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra’nın gerçek bir kalem ve kağıt hissine sahip yeni S Pen modeli de ortaya çıkıyor. Samsung, notları Samsung Notes uygulaması aracılığıyla PowerPoint ve Word dosyalarına dönüştürmenizi sağlayan bir özellik getirmek için Microsoft ile bir anlaşmaya gideceği bekleniyor.

Paylaşılan video da görülenlere göre ise Samsung Galaxy Note 20 Ultra 6.9 inç WQHD+ 120 Hz AMOLED ekran üzerine kurulu olarak geliyor. Cihazın arkasında 108 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel telefoto eşlik ediyor. Cihazda 12 GB Ram ve 256 GB dahili depolama sunulurken, 512 GB versiyonda bulunuyor. Kısa süre önce Samsung’un yeni modelleri olan Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra modellerinin Avrupa’da Exynos 990 işlemcisi ile geleceği gündem olmuştu. Akıllı telefonun ön yüzeyinde ise 10 megapiksel selfie kamerası bulunuyor. Güvenlik tarafında ise ekrandan parmak izi okuyucusu yer alacak.


Huawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyorHuawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyor
Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?Google ve Samsung arasında gizli bir anlaşma mı var?

PAYLAŞ