Galaxy Note 2 için Android 4.3 Güncellemesi Başladı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 2 için Android 4.3 Güncellemesi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ülkemizdeki Samsung Galaxy Note 2 kullanıcılarının uzun zamandır beklediği Android 4.3 Jelly Bean resmi güncellemesi nihayet başladı. OTA ve Kies üzerinden dağıtılan güncellemeyi ayrıca SamMobile sitesi üzerinden de cihazınıza indirebilirsiniz.

Arayüz değişimi ve performans artışının da sağlanabildiği Galaxy Note II için yayınlanan güncellemede Galaxy S4'te bulunan TouchWiz kullanıcı arayüzü, sekmeli ayarlar menüsü, güncel grafik sürücüleri, Galaxy Gear akıllı sata desteği, TRIM desteği ile daha hızlı çalışma yapısı, Knox güvenlik uygulaması, yeni kilit ekranı, güncel bildirim paneli ve S-Voice uygulamasının yanı sıra klavye iyileştirmeleri ve kamera iyileştirmeleri gibi özelliklerde kullanıcılara sunulmaktadır.

Android Jelly Bean 4.3 Güncellemesi indir

Samsung Galaxy Note II için gelen Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini aşağıdaki 3 seçenekten birisini kullanarak yapabilirsiniz.

Seçenek 1:

Güncellemeyi Sammobile üzerinden indirerek güncelleme yapabilmeniz için bağlantıya tıklayarak Türkiye için sunulan ROM'u cihazınıza indirip telefonunuza yükleyebilir ve güncellemeyi tamamlayabilirsiniz.

Seçenek 2: 

Telefonunuzun ayarlar bölümüne girerek, cihaz hakkında seçeneğine tıkladıktan sonra yazılım güncelleştirmeleri bölümünden telefonunuzu Android 4.3 Jelly Bean sürümüne güncelleyebilirsiniz.

Seçenek 3:

Samsung'un Mac ve Windows bilgisayarlar için geliştirdiği ve aşağıda indirme linklerini bulabileceğiniz KIES yazılımını bilgisayarınıza yükleyerek, bu yazılım sayesinde de güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.





PAYLAŞ