Galaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden Oluşabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden Oluşabilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-09 15:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Gerek akıllı cihaz piyasasında gerek çeşitli teknolojik ürünler alanında başarılı işlere imza atmaya yönelik çalışmalarına devam eden teknoloji şirketi Samsung özellikle akıllı cihaz piyasasında oldukça başarılı olduğunu her geçen gün kanıtlıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yepyeni bilgilerde, gelecek Ağustos ayında iki farklı Galaxy Note 10 modelinin tanıtılacağı yönünde çeşitli veriler yer alıyor. Akıllı cihaz alanında Samsung bu yıl sınır tanımıyor ve her geçen gün rakiplerini şaşırtacak birçok ürün ortaya çıkıyor. Gelecek aylar içerisinde de Samsun'un yeni ürünleri ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. 

Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya BaşladıSamsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy Note 10'dan Yeni Bilgiler Karşımıza Çıkmaya Başladı

Galaxy Note 10 ile birlikte Galaxy Note 10e şeklinde adlandırılacağı düşünülen bu iki model, Note ailesinin çok daha uygun fiyatlı seçenekleri olacak gibi gözüküyor. Akıllı cihazlar gelişim gösterirken aynı zamanda fiyat açısından da oldukça pahalı olması kullanıcıları rahatsız eden durumlar arasındaydı. Üretici firmalar bu durumların farkında olup fiyat kalite dengesini orantılı bir şekilde tutarak ilerlemeye odaklandı. Her geçen farklı bir bilgi ile karşılaştığımız şu günlerde yine geçtiğimiz saatler içerisinde gelen iddialarda, Galaxy Note 10 serisinin dört farklı modelden oluşacağının bilgisi yer alıyor. 

Note 10 ailesi dört model ile gelebilir

Galaxy Note 10 serisinin dört farklı modelden oluşacağı yönünde gündem de çeşitli iddialar yer alıyor. Gelecek aylar içerisinde piyasaya gireceği düşünülen Galaxy Note 10 serisi son teknoloji özellikleri, tasarımsal zenginliği ve kullanıcıyı memnun edecek özellikleri ile gelirken aynı zamanda dört farklı modele de sahip olacak. Bu sayede kullanıcılar kendi zevklerine yönelik seçim yapabilecekler. Galaxy S10, geçtiğimiz haftalarda tanıtılmış olup aynı zamanda satışa sunulmuştu. Galaxy S10 serisi, bazı ülkelerde 5G versiyonları ile satışa sunulmuştu. Cihaz her geçen gün gelişim göstermeye ve kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. Bu bilgiler ışığında değerlendirme yaptığımız taktirde teknoloji devi Samsung, Ağustos ayında tanıtılması beklenen Note 10 serisi içinde Galaxy S10 ailesinde sürdürdüğü politikayı seyredecek gibi gözüküyor. 

Gündem de yer alan söz konusu iddialara göre Galaxy Note 10 ve Note 10e modelleri ile birlikte, bu modellerin 5G desteğine sahip versiyonları da satışa sunulacak. Tercih etmek isteyenler cihazların 5G versiyonlarını da satın alabilecekler. 5G teknolojisi doğrultusunda gelecek olan bu modellerin, henüz çok fazla popüler olmadığı ve kullanım alanının kısıtlı olması sebebiyle belirli bölgelerde satışa sunulacağı düşünülüyor. Note 10 serisine ait 5G modellerinin de bu şekilde belirli bölgelerde satılacağı yönünde düşünceler mevcuttur. Samsung tarafından tasarlanan Galaxy Note 10 modelleri ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadar. Kısıtlı olan bilgileri derlediğimiz sürece çok bilgi olmadığını görüyoruz. Son olarak bu bilgilere ek olarak Ağustos ayında gelecek olan cihazın tamamen tuşsuz bir tasarım doğrultusunda geleceği yönünde iddialar da mevcuttur. Güç tuşu, ses kontrol tuşları ve Bixby tuşu yerini dokunmatik arayüze kısmında yer alabilir.

 


Galaxy Note 10 Ekran Boyutu İle ŞaşırtacakGalaxy Note 10 Ekran Boyutu İle Şaşırtacak
Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor
Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu

PAYLAŞ