Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-29 14:32:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Ürün tanıtımlarından ve izlediği stratejilerden sonra Samsung'un Galaxy Note 10 Pro da batarya kapasitesinden yararlanacağı ortaya çıktı!

Şubat ayında düzenlenmiş olan 2019 Unpacked etkinliğinde Galaxy Fold'un dışında Samsung dört farklı Galaxy S10 modelinde uyguladığı stratejiyi Galaxy Note 10 modeline de uygulayacağının ip uçlarını vermişti.  S10 serisiyle büyük bir başarı yakalayan ve yeni nesil teknolojiyle telefonların uyumunu çözülebilir sorunlarla ortadan kaldıran Samsung büyük bir başarı yakalamıştı.

Samsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri ÇekiyorSamsung Galaxy Note 10 Ekranı Dikkatleri Çekiyor

Galaxy Note 10 Serisi 4 Farklı Modelden Oluşabilir

Telefon teknolojisinde ciddi bir gelişme kaydeden ve Anroid işletim sistemli cihaz üretiminde dev bir marka haline gelen Samsung bu sene Note telefonlarda her sene olan tek üretim geleneğini bozarak piyasaya Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro olarak iki farklı Note serisi telefon piyasaya sürme kararı aldı. Piyasaya sürülen bu cihazların 5G versiyonları da olacağı düşüldüğünde Galaxy Note serisinde Samsung tarafından toplam dört farklı cihaz piyasaya sürülecek.

Galaxy Note 10 Pro Özellikleri

Yeni nesil Galaxy Note 10'nun yanı sıra piyasaya aynı anda sürülmesi beklenen Note 10 Pro 6.75 inçlik bir ekranla alıcıya sunulacak. Note 10 Pro, Note 10 ile kıyaslandığında daha büyük bir erkana sahip olacak.

Samsung Galaxy Note serisindeki ilk telefonu ekran büyüklüğü ve kullanım rahatlığıyla telefon kullanıcılarını kendine çekmişti. Samsung'un Note 10 Pro ile bu özelliği iyice ön plana çıkaracağını söylemek yanlış bir varsayım olmaz. Ayrıca Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Pro'nun Snapdragon 855 işlemciye sahip olması beklenen özellikleri arasında yer alıyor. Telefon performansını da maksimuma çıkaracak olan bu işlemci tipi, ekran büyüklüğü ile güzel bir uyum içerisinde olarak, kullanıcılara daha iyi bir deneyim kazandıracak gibi duruyor.

Samsung Galaxy Note 10 Pro mu Geliyor?

Galaxy Note 10 Pro Batarya Kalitesi

Samsung'un Galaxy Note 10 Pro için EB-BN975ABU seri numaralı bir batarya kullanacağı ortaya çıktı. 4500 mAh kapasitesine sahip olan bu bataryanın Galaxy Note 10 Pro'ya ait olduğu ürünün model numarasıyla doğrulanıyor. Buda Galaxy Note 9'a kıyaslandığında da pil gücünde 500 mAh artış meydana gelecek demek oluyor. 

Artan ekran boyutu kullanılan bu bataryayla da dengelenmiş olacak. Bu sayede kullanıcılar Samsung verimli pil ömründen bir şey kaybetmeden cihazlarını kullanabilecek. Galaxy S10 5G modelinde de 4500 mAh kapasiteli batarya kullanan Samsung, aynı bataryayı Galaxy Note 10 Pro için de kullanması aynı zamanda ürün maliyetinde de düşüş sağlayacak bir etken.


Samsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli OlduSamsung Galaxy Note 10 Ekran Boyutu Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?Samsung Galaxy S10 Serisinde Pil Yüzdesi Nasıl Açılır?
Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği

PAYLAŞ