Galaxy Note 10 Pil Detayı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 Pil Detayı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-30 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni tanıtması beklenen Galaxy Note 10 serisi hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Serinin uygun fiyatlı modeli olması beklenen bir cihaz hakkında pil detayları ortaya çıktı. Samsung’un sadece Galaxy S10 ailesi değil bu yıl için Note 10 serisi de merakla bekleniyor. Galaxy S10 serisinde olduğu gibi yeni Note 10 ailesinde uygun fiyatlı cihaz olarak Galaxy Note 10e şeklinde gelmesi bekleniyor. Bu modelde ise 3400 mAh gibi bir pil yer alacak. Şirketin serinin diğer modellerine ise 4500 mAh gibi bir batarya boyutu kullanması bekleniyor. Galaxy Note 9 serisinde ise Samsung’un 4000 mAh’lik bir pil kullandığı biliniyor. Ancak yeni Galaxy Note 10e cihazında gövde büyük olmasına rağmen şirketin küçük yapılı bir pil tercih etmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 10e Pil Boyutu Belli Oldu

Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği

Yeni nesil Galaxy Note 10 serisinin eski cihazlara göre daha güncel ve hızlı bir şarj teknolojisi ile gelmesi bekleniyor. Yaz sonlarında resmi olarak tanıtılacak olan bu yeni seri oldukça merak edilen cihazlar arasında bulunuyor. Özellikle Samsung’un orta ve üst seviye amiral gemisi modelleri haricinde Note serisi de oldukça tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Cihazın beklenen diğer teknik özelliklerine bakacak olursak, Galaxy Note 10 ailesinde üçlü arka kamera sistemini göreceğiz. Buna ek olarak ise modelde ToF sensörü de yer alacak. Modelin ön kamera tarafında ise merkezi konumlandırılmış bir şekilde tekli kamera sistemi olması bekleniyor.

Ayrıca Note 10 serisi ile beraber Air Mouse adlı yeni bir özellikte kullanıcılara sunulacak. Bu özellik ile S Pen kalem aksesuarını bir Mouse gibi kullanabileceksiniz. Ayrıca Galaxy Note 10 modelinde 6.28 inçlik, Pro cihazında ise 6.75 inçlik bir ekran yer alması bekleniyor. İşlemci gücü tarafında ise Snapdragon 855 ve Exynos 9825 işlemcileri modelde bulunacak. Ayrıca yeni Note 10 serisinin kasa tarafında butonsuz bir tasarım tercih edilmesi de bekleniyor. Bu noktada ses açma ve kısma ile beraber uyandırma tuşu bölümlerinde dokunmatik yüzeyler görebiliriz.


Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi ÇekiciGalaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici
Samsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialıSamsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialı

PAYLAŞ