Galaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 için renk seçenekleri artıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 23:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un A serisi, M serisi, S serisi ve Note serisi olmak üzere çeşitli aileleri bulunuyor. Her cebe ve tüketiciye uygun modelleri bulunan şirketin en güçlü serilerinden birisi ise Note ailesi oluyor. Samsung’un bu amiral gemisi serisi olan Galaxy Note serisinin son üyeleri Note 10 ve Note 10 Plus olmuştu. Şimdi ise yaşanan gelişmeler ile beraber Galaxy Note 10 için yeni bir renk seçeneğinin geleceği belli oldu. Galaxy Note 10’un ABD versiyonu için iki yeni renk alternatifi devreye giriyor. Bunlardan ilki Aura Kırmızısı olurken diğeri ise Aura Pembesi oluyor. Şuan için kendi resmi sitesinde boy gösteren bu renk seçenekleri ilerleyen dönemlerde operatörlere de gelecek.

Galaxy Note 10 İçin Yeni Renk Seçeneği

Samsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldiSamsung Galaxy Note 10 özelliği Windows 10'a geldi

Bu yeni renk alternatifleri şuan için sadece Galaxy Note 10 için mevcut durumda. Note 10 Plus için ise henüz bir renk düzenlemesi gerçekleşmiş değil. Yıl sonu ile beraber alışveriş sezonu yaklaşırken, daha çok Black Friday gibi özel indirim günlerinde müşteri çekmek isteyen şirket bu tarz yeni renk gibi hamlelerde bulunuyor. Yeni renk tonları ile Galaxy Note 10 renk yelpazesini yenileyen şirket kendine özel bir strateji gerçekleştirilmiş durumda.

Bu renkler Hindistan gibi bölge pazarlarında şuan için satış durumunda. Fakat ülkemiz dahil henüz birçok ülkede satışı bulunmuyor. Renklerin ABD pazarına girmesi ile beraber ilerleyen dönemlerde diğer ülkelerde de satışta olması bekleniyor.


Ucuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite olduUcuz Note 10'un ismi Galaxy Note 10 Lite oldu
Tanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition Türkiye'de satılacakTanıtımı yapılan Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Special Edition Türkiye'de satılacak

PAYLAŞ