Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Note 10 Hoparlörü Ekrana Gömülü Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-20 19:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji devi markalardan olan Samsung, Galaxy S 10’dan sonra ailenin yeni üyesi Galaxy Note 10’nun duyurusunu yapmıştı. Samsung’un bu duyurusundan sonra ise Note 10’la ilgili sızıntılar yavaş yavaş gelmeye başladı. Lansman tarihi yaklaştıkça daha da hız kazanan sızıntılara neredeyse her gün bir yenisi ekleniyor. Bugün ise Samsung’un yeni telefonu Galaxy Note 10’nun ses teknolojiyle ilgili oldukça çarpıcı bir detay ortaya çıktı. 

Ice Universe, Twitter hesabı üzerinden Galaxy Note 10’nun ekrandan ses iletme özelliğine sahip olacağını sızdırdı. Oldukça dikkat çekici olan bu özellik, telefon konuşmalarında ses dalgalarının ekrana gönderilerek duyulmasını sağlayacak. 

Samsung Galaxy Note 10'da 5G DesteğiSamsung Galaxy Note 10'da 5G Desteği

Ekrandan Ses İletme Teknolojisi 

Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir

Samsung geliştirmiş olduğu bu teknoloji sayesinde akıllı telefonlarda bulunan ahizeleri tarihe karıştırabilir. Şirketin denediği bu yeni teknoloji aynı zamanda ekran çerçevelerinin de biraz daha incelmesi sağlıyor. Ve böylece Samsung, Galaxy Note 10’la neredeyse çerçevesiz bir telefon tasarımı ortaya koyuyor. 

Samsung’un Galaxy Note tasarımında değişikliğe gittiği tek konu çerçevesi değil. Aynı zamanda telefonun ön kamerası da sağ üst köşe de değil, ortada konumlandırılacak. 

Samsung Galaxy Note 10 Serisi Şarj Konusunda İddialı

Ancak çıkan sızıntı haberlerine göre bu teknolojiyi cihazlarında uygulayacak tek firma Samsung değil. Daha önce Huawei P30 Pro modelinde de incelediğimiz ekrandan ses iletme teknolojisi, pazara yeni sunulacak olan iPhone cihazlarda da kullanılacak. Yani bu durum da gelecek dönemde yine teknoloji devi olan firmaların arasında ciddi bir rekabet olacağını söyleyebiliriz. Bu teknolojiyi cihazlarına sorunsuz bir şekilde hangi firmanın entegre edeceğini, ya da hangi cihazın ön plana çıkacağını ise ilerleyen dönemlerde göreceğiz. 

 


Galaxy Note 10 Pil Detayı Belli OlduGalaxy Note 10 Pil Detayı Belli Oldu
Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ