Galaxy M52 5G kurtarma moduna nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Galaxy M52 5G kurtarma moduna nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-01 08:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Nasıl Yapılır?

Samsung Galaxy M52 5G'nizi kurtarma moduna nasıl başlatacağınızı öğrenmek için bu makaleyi izleyin. Ayrıca, indirme moduna nasıl önyükleme yapacağınızı ve her birinin kullanımlarının ne olduğunu öğreneceksiniz. Hem kurtarma hem de indirme modları, hızı, pil ömrünü ve daha fazlasını iyileştirmek için Galaxy M52 5G'nin donanım yazılımını değiştirmek ve değiştirmek için kullanılır.

Kurtarma modu nedir?

Samsung Galaxy M52 5G, yüklü bir stok kurtarma ile birlikte gelir. Bu yazılım parçası Android'de çok önemlidir ve tüm telefonlarda vardır. Android ve tüm uygulamalarını içeren bellenimden bağımsızdır. Bu tasarımda kasıtlıdır, çünkü telefonu kapatmanız ve bir önyükleme döngüsüne takılması durumunda kurtarma kaçış noktasıdır. Önyükleme döngüsüne takılan bir telefon açılmıyor. Önyükleme animasyonunu gösterir ancak Android'i asla yüklemez. Bu, bozuk bir bellenimin veya kodda yapılan yanlış değişikliklerin bir sonucu olabilir.

Samsung artık reklam yapmayacakSamsung artık reklam yapmayacak

Samsung'un bir saati daha yolun sonuna geldi

Stok kurtarma ile yapabileceğiniz çok sayıda önemli şey vardır, ancak TWRP gibi özel bir kurtarma ile daha da fazlasını yapabilirsiniz. Özel dosyaları, ROM'ları ve modları flaş edebilirsiniz.

Galaxy M52 5G'nizde kurtarma moduna girmenin iki yolu vardır. İlk yöntem telefonun fiziksel butonlarını kullanmak, ikinci yol ise ADB komutlarından geçiyor. Açıkçası, ilk yöntem daha kolay ve daha hızlıdır, ancak donanım düğmeleri düzgün çalışmıyorsa ADB komutlarını da deneyebilirsiniz.

1. Fiziksel Düğmeler

Bu oldukça basittir. Telefonunuzu kapatmanız, gerekli düğmelere basmanız gerekir, telefon doğrudan kurtarma moduna geçecektir.

  1. Güç düğmesini basılı tutun. Üzerine dokunun  Güç kapalı . Telefon kapanacaktır.
  2. Telefonun tamamen kapalı olduğundan emin olun. Şimdi ses açma ve güç tuşlarını  aynı anda basılı tutun .
  3. Samsung açılış animasyonu logosunu gördüğünüzde düğmeleri bırakın.
  4. Telefon birkaç saniye içinde kurtarma moduna geçecektir.

İşte telefonunuzu kurtarma moduna getirmek bu kadar kolay.


Samsung yeni ekran tedarikçisini duyurduSamsung yeni ekran tedarikçisini duyurdu
Samsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttıSamsung rekor hıza sahip DDR5 Ram'i tanıttı

PAYLAŞ