Galaxy M51'in tüm özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy M51'in tüm özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

2020 Galaxy M ailesinde bir model daha eklenecek gibi gözüküyor. İşte bu model Samsung Galaxy M51 için teknik olarak birçok detay ile beraber gündemde yerini alıyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2020 Galaxy A yanında aynı zamanda 2020 Galaxy M ailesi üzerinde de hızla çalışmalarına devam ediyor. Şirketin en yeni modeli ise Samsung Galaxy M51. OnLeaks tarafından geçtiğimiz ay içerisinde tasarımı sızdırılan telefon, tekrar değerlendirme yaptığımız zaman, ekran delikli standart bir tasarıma sahiptir. 

Modelin parmak izi sensörü arka kısımda yer alıyor. Bununla beraber kavisli kenar yapı üzerine kurulan bu cihaz, konumuna göre ince denilebilecek çerçevelere sahiptir. Giriş seviyesinde bir telefon için tasarımı oldukça iyi olan Galaxy M51, 3,5 mm kulaklık girişine sahiptir. Bağlantı kısmında USB-C kullanan bu akıllı telefon, söylendiği üzere 6,3 inç Full HD+ Super AMOLED ekrana sahiptir. Gücünü yeni çıkan Geekbench sonucuna göre Snapdragon 730 işlemciden ve 8 GB RAM’den alacağı söylenen telefon, arkasında merkezinde 64 megapiksel ISOCELL Bright GW1‘in yer aldığı üçlü kamera kurulumuna sahiptir. 5.000 mAh pille yolda olduğu bilinen telefon, bağlantı tarafında sürpriz olmadığı üzere USB-C kullanıyor. 

Samsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M51'in tasarımı ve teknik özellikleri sızdırıldı

Bütçe dostu orta seviyeli Samsung Galaxy M51

Bu konuyla ilgili olarak tahminler halen 250 dolar seviyesini gösteriyor. Fakat elbette bunun şu an için tahminden ibaret olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Orta segment sınıfında yer alan modelleri ciddi sayıda artan firma, yakın zaman içerisinde amiral gemisi kısmında da hareketlilik kazanıyor. 5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 ailesi ve Galaxy Fold 2 geliyor. Bütçe dostu olması ve teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Samsung Galaxy M51 adlı modelin yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Çok yüksel bütçeler ödemeden kaliteli bir akıllı cep telefona sahip olmak için Samsung Galaxy M51'i tercih edebilirsiniz. 



PAYLAŞ