Galaxy M40 güncellemesi telefonları optimize ediyor! - Haberler - indir.com

Galaxy M40 güncellemesi telefonları optimize ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-12 12:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un en yeni akıllı telefon serileri olan Galaxy M ve Galaxy A ailesi için güncellemeler sunulmaya devam ediyor. Orta ve üst segment kategoride yer alan Galaxy M ailesinin beğenilen modeli Galaxy M40 cihazı için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu söz konusu yeni model için yayınlanan güncelleme ile beraber kamera çekimleri, ekran kilidi ve yüz tanıma tarafında bazı yenilikler ve düzeltmeler yapıldı. Şirketin her bütçeye göre hedeflemiş olduğu modeller piyasada yer almaya devam ediyor. Galaxy S ve A serisinin hemen altına konumlanan Galaxy M serisi ise nitekim uygun fiyatlı etiketleri ile dikkat çeken modeller arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy M40 Güncellemesi

Samsung Galaxy M40 Google Tarafından OnaylandıSamsung Galaxy M40 Google Tarafından Onaylandı

Android 9.0 ile kutu içerisinden çıkan Galaxy M40 için bu yeni güncelleme yayınlandı. Güncelleme içeriğine baktığımızda başlıca olarak kamera iyileştirmeleri ile yüz tanıma ile alakalı düzeltmeler mevcut durumda. Ayrıca güncellemenin dosya boyutunun 380 MB gibi bir seviyede olduğunu belirtelim. Güncelleme notları ise şu şekilde belirtilmiş durumda;

  • Video çekim ve fotoğraf çekimleri iyileştirildi
  • Ekran kilidi daha hızlı açılacak
  • Geçtiğimiz ayın güvenlik yaması güncellemeye eklendi
  • Yüz tanıma daha başarılı bir hale getirildi

Cihazın kısaca özelliklerini hatırlayacak olursak modelde 6.3 inç büyüklüğünde bir ekran ve 8 çekirdekli 2 GHz hızında çalışan 11 nm bir işlemci bulunuyor. Ayrıca modelin 4 ve 6 GB RAM’li seçeneklerinin olduğunu da belirtelim.


Samsung Galaxy M40 Özellikleriyle Birlikte Tanıtıldı!Samsung Galaxy M40 Özellikleriyle Birlikte Tanıtıldı!

PAYLAŞ