Galaxy M22'nin basın görselleri yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy M22'nin basın görselleri yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-16 12:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Yakında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy M22 modelinin yüksek çözünürlüklü basın görselleri sızdırıldı. Avrupa fiyatı da ortaya çıkan cihaz tasarım açısından Galaxy A22 modeline oldukça benziyor.

Amiral gemisi modellerinin yanı sıra giriş ve orta segment cihazlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaran akıllı telefon pazarının güvenilir şirketlerinden Samsung’un üretim bakımında pandemiden en az etkilenen şirket olduğunu söylemek yanlış olmaz. Akıllı telefon pazarındaki pek çok şirket özellikle yonga tedariki konusunda yaşadığı sıkıntı nedeniyle bu sene daha az yeni model tanıtırken Güney Kore merkezli teknoloji devi ardı ardına düzenlediği lansmanlarla yeni telefon modellerini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Büyük bir başarı yakalayan şirket yakında Galaxy M22 adını verdiği bir modeli de tanıtacak.

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladıSamsung Galaxy S21 FE özellikleri netleşmeye başladı

Samsung Galaxy S22'nin ekran özellikleri belli oldu

Daha önce pek çok kez sızıntılarla gündeme gelen Galaxy M22 modelinin tanıtıma kısa bir süre kala yüksek kaliteli görüntüleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

İnternete sızan basın görselleri Galaxy M22 modelinin mavi, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk farklı seçeneği ile kullanıcıların beğenisine çıkarılacağını gösteriyor. Yayımlanan görsellere baktığımıza cihazın tasarım olarak Galaxy A22 modeline benzer bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Samsung bu modelde Infinity-V ekrana yer vermiş.

Samsung Galaxy M22 bilinen özellikleri

Samsung Galaxy M22 HD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranına sahip 6.5 inç Super AMOLED ekranla karşımıza çıkacak. Gücünü MediaTek Helio G80 yonga setinden alacak olan cihaz 4 GB RAM ve microSD kart ile genişletilebilir 128 GB depolama alanına sahip olacak.

Ön panelinde 13 MP selfie kamerasına sahip olacak olan cihaz arka panelinde 48 + 8 + 2 + 2 MP olmak üzere dörtlü kamera sistemine ev sahipliği yapacak.

Kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak olan Galaxy M22’nin One UI arayüzünü kullanacağı da aktarılan bilgiler arasında 5.000 mAh kapasitesine sahip olan güçlü bir bataryaya ev sahipliği yapacak olan akıllı telefon modeli 25W’luk bir hızlı şarj teknolojisine sahip olacak. Bunun yanı sıra fiyat bilgisi de ortaya çıkan Samsung Galaxy M22 modeli Aupa'da 240 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Samsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilirSamsung kamera çıkıntısını ortadan kaldırabilir
Samsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandıSamsung Galaxy S21 FE hangi ülkelerde satışa çıkacağı açıklandı

PAYLAŞ