Galaxy M İle Beraber Bazı Galaxy Modelleri Rafa Kalkacak - Haberler - indir.com

Galaxy M İle Beraber Bazı Galaxy Modelleri Rafa Kalkacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-12 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung’un çok yakın bir zamanda yeni Galaxy M ailesini piyasaya sürmesi bekleniyor. Orta segmentin iddialı modellerinden olacak bu yeni serinin pazara giriş yapması ile beraber bazı giriş seviyesi Galaxy modellerinin de artık üretiminin sonlandırılması bekleniyor. Şirket sunmuş olduğu dört kameralı sisteme sahip Galaxy A9 serisi ile beraber orta – üst segmentin en iddialı modelini tanıtmıştı. Bu noktada Samsung’un orta seviye pazarı başka bir çıtaya yükselttiğini ifade edebiliriz. Şimdi ise orta – üst segment bu modeller sonrasında yepyeni bir Galaxy serisini pazara sunacağı belli oldu. Şirket henüz tanıtılmayan Galaxy M serisini piyasaya sürmesi ile beraber bütçe dostu bazı Galaxy serilerine nokta konulmuş olacak.

Yeni Galaxy M Serisi Geliyor

Samsung ara yüzü işte böyle olacak!Samsung ara yüzü işte böyle olacak!

Sızan ilk bilgilere göre daha çok bütçe dostu olarak görülen giriş seviyesi akıllı telefonların üretimi durdurulacak. Bu noktada Galaxy C, Galaxy On ve özellikle ülkemizde büyük bir ilgi göre Galaxy J serilerinin tamamen rafa kaldırılması bekleniyor. Bu serilerin yerini ise Galaxy M modelleri alacak. Bu yeni cihazlarım isimleri henüz belli olmazken SM-M20SF ve SM-M30SF olarak kod numaraları gözüküyor. Bu rakamlar ile beraber cihazların Galaxy M20 ve Galaxy M30 olarak pazarda yer alması düşünülüyor. Bu yeni cihazlar kullanıcıların hem bütçe dostu hemde orta seviye model ihtiyaçlarını gidermesi bekleniyor.

Cihazların teknik detaylarına dair bir detay henüz yer almazken 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerinin bulunması bekleniyor. Ayrıca Galaxy M30’un ise 64 ve 128 GB olarak versiyonlara bölünmesi bekleniyor. Ayrıca cihazların çift SIM kart desteği de sunması düşünülüyor. Özellikle orta seviye akıllı telefon kullanıcılarının bu yeni Galaxy M serisine nasıl bir ilgi göstereceği merak ediliyor. Yakın zamanda Samsung cephesinden bu modellerin resmileşmesi bekleniyor.


Samsung W2019 Sonunda Çalışırken GözüktüSamsung W2019 Sonunda Çalışırken Gözüktü
Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!Samsung'un giyilebilir cihazlarına özel Tidal uygulaması çıktı!
Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!Samsung Galaxy J4 Core özellikleri ve fiyatı!

PAYLAŞ