Galaxy Fold siparişleri yola çıkıyor - Haberler - indir.com

Galaxy Fold siparişleri yola çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-04 17:00:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung daha öncesinde pazara sürdüğü katlanabilir telefonu olan Galaxhy Fold’un  çıkış tarihini ertelemek zorunda kalmıştı. Ön satışlardan sonra kullanıcılarına ekranıyla sorun yaşatan Galaxy Fold’un ekranın hızlı kırılması cihazların toplanarak yeniden yapılandırılmasına neden olmuş ve bu durumda şirketin telefonu hedeflediğinden çok daha geç piyasaya sürmesine neden olmuştu. Samsung’un Galaxy Fod’un ekran sorunu çözmesi de beklenenden uzun sürdü. Ne zaman pazara yeniden giriş yapacağı belli olmayan cihazla ilgili haber bugün geldi.

Samsung Galaxy Fold’un ön satışları gün itibariyle ABD ve Çin’de ikinci kez başladı. Yoğun bir Eylül ayı geçiren şirketin telefonun çıkışını 2020’den önce yapması beklenmiyordu. Bu hamlesiyle ters köşe yapan Samsung’un cihazlarındaki sorunu ortadan kaldırdığı düşünülüyor. Ön siparişler sonrasında Galaxy Fold’lar 11 Eylül tarihinde Güney Kore bölgesindeki alıcılarına kargolanmaya başlanacak.

Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!Samsung Galaxy Fold lüksü isteyenlere özel!

Galaxy Fold’un Yeni Tanıtımı Ne Zaman?

Samsung Galaxy Fold yakın zamanda geliyor

Yeni Galaxy Fold’la ilgili henüz bir açıklama yapmayan Samsung’un 6 Eylül tarihinde, IFA 2019’da cihazı tanıtması bekleniyor. Tanıtımdan sonra ön satışa çıkacak olan cihazların 11 Eylül’de alıcılarıyla buluşmak için yola çıkacağı biliniyor.

Samsung’un henüz bir açıklama yapmamış olması ise cihazın ön satışları hakkında farklı söylentilerin doğmasına neden oluyor. Bazı kaynaklar Galaxy Fold’ların 20 bin ika 30 bin adet arasında ön satışa sunulacağını savunurken, bazı kaynaklar bu rakamın 2.500 adetle sınırlandırılacağını savunuyor. Bunun yanı sıra Galaxy Fold’ların Amerika Birleşik Devletlerine 27 Eylül’de kargolanacağı yönünde de söylentiler var. Konu hakkında yeterli kaynağımız olmadığından, şimdilik bu söylentilerden hangisinin doğru olduğu hakkında bir yorum yapamıyoruz.

Samsung Galaxy Fold Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Fold'un Tasarımında Değişikliğe Gidiliyor

7.3 inç ekran boyutuna sahip olan Galaxy Fold 1536X2152 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setinden alan Galaxy Fold 12 GB RAM ve 512 Dahili depolama desteğiyle donanım açısından oldukça güçlü özelliklere sahip.

Toplamda dört kullanan Samsung Galaxy Fold’un eski modelinde kamera dizilimi farklı bir görünüme sahipti. Kapak kısmında yer alan 10 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir sensör bulunan cihazın arka kısmında üçlü bir dizilim vardı. 16 Megapiksel çözünürlük ve f/2.2 diyafram açıklığına sahip olan ana kameraya, 12 Megapiksel çözünürlüğe ve f/1.5 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı sensör ile 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip f/2.4 diyafram açıklığına sahip telefoto lens bulunuyordu.

Samsung Galaxy Fold Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Ön kamerasında ikili dizilim bulunan Samsung Galaxy Fold’un ana ön kamerası 10 Megapiksel çözünürlüğe sahipti ve hemen yanında 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip bir RGB sensörü bulunuyordu. Kamera tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Galaxy Fold’un yeni modelinde de aynı tasarımın olması bekleniyor.

Android Pie tabanına dayanan Samsung Galaxy Fold, 4.380 mAh’lık batarya kapasitesine sahipti. Telefonun özelliklerine göre batarya kapasitesi değerlendirildiğinde biraz düşük kalan bu değer yeni Galaxy Fold’a yükseltilmiş olabilir. Galaxy Fold için belirlenen fiyat etiketi ise 1980 dolar ile önceki satış fiyatıyla aynı.


Samsung CEO'sundan Önemli Galaxy Fold AçıklamasıSamsung CEO'sundan Önemli Galaxy Fold Açıklaması
Samsung Galaxy Fold Hazırlıksız ÇıktıSamsung Galaxy Fold Hazırlıksız Çıktı

PAYLAŞ