Galaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmeler - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2'yle ilgili önemli gelişmeler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-26 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un katlanabilir modeli Galaxy Fold sonrasında piyasaya sunacağı Galaxy Fold 2 için yeni ekran bilgileri ortaya çıktı. Samsung’un yeni katlanabilir modeli hakkında bilgiler sıklaşmaya başlarken, son olarak Güney Kore merkezli kaynakların açıklamalarına göre bu yeni modelde ekran altı kamera teknolojisi görebiliriz. Samsung’un bu teknolojiyi kullanan ilk akıllı telefonu olacakken mavi, altın, siyah ve gümüş olmak üzere dört farklı renk seçeneğini cihazda görebiliriz. Bu durumlara ek olarak ikincil bir ekranı da olması beklenen bu modelin arka kameraları Galaxy S20’de yer alan donanımları kullanacak. Paslanmak çelik veya seramik bir gövdeye sahip olacak model S Pen ile gelecek ve ifade edilene göre Galaxy Fold 2 modelinde özel bir ekran göreceğiz.

Samsung Galaxy Fold 2’den yeni detaylar

Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!Samsung Galaxy A01 Türkiye’de satışa çıktı!

Söylenen göre Samsung, transparent polyimide ile Ultra Thin Glass’ı bir araya getirmek için geliştirmeler sürdürülüyor. Bu sayede yeni nesil bir katlanabilir ekran deneyimi sunması bekleniyor. Şirket bu çalışması ile beraber Samsung Galaxy Z Flip modelinde kullanılan Ultra-Thin Glass’ı çok daha sağlam bir yapıya getirmeyi hedefliyor. Galaxy Z Flip modelinde bulunan Ultra-Thin Glass tek basına sağlam olmadığı için plastik bir katman ile de korumaya sahip durumda. Ancak bu durum ise S Pen kullanımına uygun olmuyor.

Yeni geliştirilecek olan ekran ile iki tarafında güçlü yanları tek bir ekranda birleşmiş olacak. Bu sayede katlanabilir ekranlarda kalem kullanımının başlaması bekleniyor. Kullanıcılar ayrıca ekranlarında plastik yerine cam görmek istiyorlar. Galaxy Fold 2 modelinin tıpkı diğer katlanabilir cihazlarda olduğu gibi kesin olarak 1500 dolardan aşağı bir fiyatla çıkmaması bekleniyor. Modelin yüksek bir ihtimalle Galaxy Note 20 ile beraber yaz döneminde tanıtılması düşünülüyor.


Samsung Galaxy Note 20 geliyorSamsung Galaxy Note 20 geliyor
Samsung Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışa çıktıSamsung Galaxy Note 10 Lite Türkiye’de satışa çıktı

PAYLAŞ