Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-27 14:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

2020 yılının en iddialı akıllı telefonlarından olan Galaxy Fold 2 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Galaxy Fold 2019 yılında ses getiren akıllı telefonlardan olsa da, ekranındaki sorun ve yüksek maliyeti nedeniyle hem iyi, hem de olumsuz yönde yorumlar almıştı. Katlanabilir ekran teknolojisinde sınırları zorlamakta kararlı olan Samsung ise bu yıl dikey olarak katlanabilen bir telefon üzerinde çalışıyor. Galaxy Z Flip adını taşıyan akıllı telefon Galaxy Fold’un yerini alacak gibi duruyor. Bu sene piyasaya sürülmesi beklenen cihazın ne zaman 11 Şubat’ta tanıtılması beklense de piyasaya çıkış tarihi henüz netleşmiş değil. Sağlam kaynaklardan gelen sızıntılara göre bu yılın ikinci çeyreğinde satışa sunulacak olan Galaxy Z Flip 8 inçlik esnek AMOLED ekran üzerine kurulacak. “Ultra thin glass” yani çok esnek ekran ile üretilecek Galaxy Z Flip’in Galaxy Fold’da yaşanan hataları da bir daha yaşatmaması bekleniyor. 108 Megapiksel çözünürlüklü kamerasıyla Samsung’un kamera konusunda en iddialı telefonlarından olan Galaxy Z Flip’in S-Pen kalemle geleceği söylense de bu konunun henüz netleşmediğinin altını çizmekte fayda var. 5G desteğine sahip olacak olan cihaz gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci yongasından alacak. 

Samsung Galaxy S20 serisinin satış fiyatları belli olduSamsung Galaxy S20 serisinin satış fiyatları belli oldu

Galaxy Z Flip özellikleri 

6.7 inç ekran boyutuna sahip olan Galaxy Z Flip ultra esnek AMOLED ekran teknolojisiyle kullanıcılarına merhaba diyecek. Süper yüksek çözünürlüklü sensörlere ev sahipliği yapması beklenen cihazın ana kamerasının 108 Megapiksel olacağı tahmin edilse de, yeni gelen sızıntılar Galaxy Z Flip’in ana kamerasının 12 Megapiksel olduğunu işaret ediyordu. Bu nedenle cihazın kamera sensörleri hakkında daha net konuşmak için biraz daha beklemek gerecek gibi duruyor. 256 GB dahili depolama alanına sahip olacağı bilinen cihazın batarya kapasitesine sahip olacak. Uncpacked 2020 etkinliği kapsamında 11 Şubat’ta tanıtılacağı bilinen Galaxy Z Flip’in bu yılın ikinci çeyreğine piyasaya sürümesi bekleniyor. 


Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak!Samsung yeni güncellemeyle Galaxy Note 9’daki güvenlik açıklarını kapatacak!
Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandıSamsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi açıklandı

PAYLAŞ