Galaxy Fold 2 Temmuz ayında piyasaya sürülebilir! - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2 Temmuz ayında piyasaya sürülebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 22:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz yıl ciddi ekran sorunlarıyla karşımıza çıkan Galaxy Fold'un yerini alacak olan Samsung Galaxy Fold 2 hakkında güncel bilgiler geldi. Henüz hakkında çok bilgi olmamasına rağmen cihaz oldukça ses getirecek gibi gözüküyor. Kore merkezli bir kaynak üzerinden sunulan bu güncel bilgiye göre Galaxy Fold 2'nin ekran altı kamera teknolojisine sahip olan ilk modeli olacağı bilgisi elde edildi. Bu özelliğiyle beraber katlanabilir tarafta bir ilke imza atacak olan Galaxy Fold 2, bu sayede etkileyici bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak gibi gözüküyor. Çünkü Galaxy Fold'dan hatırlamak gerekirse cihazda olduğu gibi selfie kamerası için büyük bir çıkıntı, çentik ya da ekran deliği yer almayacak. Bu sayede cihazın ekran tasarımı çok daha estetik olabilir. 

Galaxy S20 hakkında ortaya attığı sızıntı bilgilerle ünlü olan Max Weinbach’a göre söz konusu telefon mavi, gümüş, altın ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Dış tarafından yine bir ikincil ekrana sahip olacak olan telefon, kamera tarafında ise Galaxy S20'lerde kullanılan donanımı kullanacak. Yeni cep telefonunun kamera performansı oldukça yüksek bir şekilde karşımıza çıkacak. Bununla beraber aynı zamanda model paslanmaz çelik ya da seramik gövdeyle alınabilecek. Bu bilgilere ek olarak modelde ilk sürümden farklı olarak bir S Pen'de yer alacak. Yeni bir form üzerine kurulacağı aktarılacak olan bu kalem yüksek ihtimalle Note serisi gibi cihazın gövdesine entegre bir şekilde karşımıza çıkabilir. 

Galaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldıGalaxy Fold 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Samsung Galaxy Fold 2 şimdiden heyecanlandırıyor

Galaxy Fold 2 ne kadar şimdiden heyecan uyandıran bir cihaz olsa da genel kitleye hitap eden bir cihaz olmayacak. Çünkü Galaxy Z Flip'te görüldüğü üzere katlanabilir telefonlar henüz pek de ucuza üretilmiyor. Yani Galaxy Fold 2’nin kesinlikle ama kesinlikle 1.500 dolardan aşağıya çıkması beklenmiyor. Söz konusu bu cihazın çıkış tarihi merak ediliyor. Telefon yüksek ihtimalle Galaxy Note 20‘ler ile birlikte yaz döneminde tanıtılacak. Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından 2020 yılında farklı bir katlanabilir telefon daha gelmeyecek. Şu an için heyecanla beklenen Galaxy Fold 2 hakkında elde edilen bunlarla sınırlıdır. Çıkış tarihinin yaklaşmasıyla daha fazla bilginin elde edilmesi bekleniyor. 



PAYLAŞ