Galaxy Fold 2 Lite beklenenden erken tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Galaxy Fold 2 Lite beklenenden erken tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un pazarda katlanabilir akıllı telefon ailesine yeni üyeler dahil edeceği ortaya çıktı. Cihaz serisi hakkında bir süredir Galaxy Fold Lite modelinin gelmesi bekleniyordu. Şimdi ise yaşanan gelişmelere göre yeni Galaxy Fold Lite modelinin beklenen tarihten daha erken piyasaya sürülebileceği iddiası ortaya çıktı. 2021’in ilk aylarında piyasaya sürülmesi beklenen bu yeni modelin 1100 dolar seviyelerinde bir fiyatla satışa çıkacağı bekleniyor.

Katlanabilir akıllı telefonları son dönemde hayatımızda daha fazla görmeye başladık. Teknolojinin gelişimi ile beraber bu yeniliğe yönelik ilk hamleleri atan isimlerden olan Samsung, pazarda daha fazla söz sahibi olmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip gibi katlanabilir modelleri ile bu pazarda bir başarı yakalayan şirket Galaxy Fold 2 modeli haricinde Galaxy Fold Lite adındaki modelini de pazara sunmaya hazırlanıyor.

Samsung çıkarılabilir bataryayı geri getiriyorSamsung çıkarılabilir bataryayı geri getiriyor

Samsung Galaxy Fold Lite yakında geliyor

Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen bilgilere göre Galaxy Fold modeline göre daha düşük özelliklere sahip olacak. Lite versiyonunun 2021 yılının ilk aylarında raflardaki yerini alması bekleniyor. Galaxy Fold modeline göre donanım anlamında daha zayıf olacak olan Lite versiyonu, Galaxy Fold’un yüksek fiyatlı satış etiketine göre daha uygun fiyatla satışta olacak. Katlanabilir akıllı telefon pazarının yeni üyesi olacak olan bu modelin detayları ne olacak bakalım.

Ortaya çıkan bilgiler kapsamında modelin önceki ekran oranına sahip olacağı bekleniyor. Modelin kamera noktasında ön yüzeyde ekran içine gömülü bir kamera görebiliriz. Bu durum ile beraber dış tarafta da 2 adet kameranın bulunması bekleniyor. Tüm bunlar haricinde Galaxy Fold Lite modelinin çerçeveleri Galaxy Fold cihazına göre daha ince olacağı ifade ediliyor. Galaxy Fold Lite modeli için verilen çıkış tarihinde ise 2021’in ilk ayları olması erken gibi gözükse de, Samsung’un böyle bir politika izleme sebebi olarak ise Galaxy S20’de istenen geri dönüşü alamayan marka Galaxy Note 20 ailesine odaklanmak istiyor.

Birçok Pazar endüstrisine darbe vuran koronavirüs salgını, Samsung’un amiral gemisi satışlarını da ciddi oranda etkiledi. Şirket bu yeni cihazları ile ise kaybettiği ivmeyi geri yakalamak istiyor.


Samsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktıSamsung Galaxy A21s Türkiye'de satışa çıktı
Samsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttıSamsung Pay Card'ı resmi olarak tanıttı

PAYLAŞ